Képekből is vagy 300 db van még függőben. Több jön, mint amit feldolgozni képesek vagyunk, válogatás nélkül meg nem érdemes ömleszteni, mert nagyon sok olyan jön, ami vagy már volt, vagy nem üti meg a kívánt mértéket. El se tudjátok képzelni, milyen nehéz egy szerkesztő élete :)
Sajna a beküldött filmekből most sikerült utolérni magunkat. Ehhez mintegy 650MB filmet kellett letölteni, visszakeresni, hogy volt-e már és kitenni. A nagyobb gond az, hogy nagy része már megvan, így egy fél nap elmegy feleslegesen vele. De semmi jó nem veszik el, csak késik egy kicsit.
úgy örülné kannak ha Sanyi szakítana egy pici időt a szabadidejébő larra, hogy elküldjön nekem pá olyan anyagot ami nem került fel az oldalra...:).. kíváncsi vagyok rájuk..( a 80%-a az én cuccom lenne, annyi mindent beküldtem..néha már nem merek többet beküldeni mert félek hogy túl sok lesz és Meg se nézi őket Sanyi csak kiválaszt egyet és feltesz
Ha nem küldünk be többet semmit, annak csak Sanyi örülne. :) Kevesebb lenne az elmaradása. :) Érdemes ekkora örömöt szerezni neki??? :PP :) Viszont az ízlésén javítani kellene. :PP Bocsi Sanyi, de ez az igazság. Érdekes módon szelektálsz. :)
én is így vagyok vele Virág,kb 1 hónapja beküldtem egy raklap képet meg videót...és semmi. :(
Van fogalmad, mennyi jó képet beküldtem már ide és a mis Sanyink, tojik rá? Szerintem attól roskadozik már a szerverük. :)
Sanyi!!!!!! ezt én is beküldtem kb 1 hónapja!!!!!!!
Összesen: