Vicclap.hu - szerzői jogok

2024. június 17.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

A szerzői jogokról

A szerzői és más hasonló szellemi tulajdonjogok kérdése:

1. A Vicclap.hu által megjelentetett anyagokat döntő többségében az olvasók küldik be. Ezek általában az Interneten keringő jópofaságok, képek, filmek és írásos szövegek. Minden beérkezett anyag szerzői jogát nem áll módunkban ellenőrizni, amelyiken nincsen külön feltüntetve a szerző és a szerzői jogvédelem, automatikusan "public domain" kategóriának vesszük. Amennyiben bármilyen kifogása van az oldalon megjelenő anyagokkal kapcsolatban, az email címen jelezze nekünk.

2. A Vicclap.hu oldalain megjelentetett írások a köz javát és épülését szolgálják. Másolásuk és terjesztésük a forrás megjelölésével engedélyezett. A mi szerzői jogvédelmünk alatt álló anyagokat külön jelezzük. Amennyiben felhasznál a Vicclap.hu-ról származó szöveget, viccet, kérjük jelezze ezt email-ben.

3. Jogvédelem alatt áll az oldal díszítését szolgáló grafika, ezt kérjük ne használja fel máshol.

4. A viccekben szereplő személyeket, kisebbségeket, bizonyos foglalkozást űző személyeket, agresszív kismalacokat és Stirlitz kapitányt kérjük, ne személyeskedésnek vegyék szerepeltetésüket. Jusson eszükbe: azzal viccelődnek az emberek, akiket szeretnek...

5. Az oldalon megjelenő tartalmakhoz az olvasók által fűzött kommentárok nem minden esetben egyeznek az oldal üzemeltetőjének véleményével, ezért a kommentárok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó