A fiú odamegy egy lányhoz a diszkóban:
- Kijössz beszélgetni?
- De hát esik az eső.
- Nembaj, térdelhetsz a cipőmre!
chat: 
20:04 -!- Spaceboy [~c6749031@huwico.hu] has joined #huwico
20:04 < ircnet_gw> Hex2IP: c6749031 --> 198.116.144.49 --> nasans3.nasa.gov.

DD
Vizsgáztatják a rendőröket, bemegy az első, húz egy tételt és felolvassa:
-Ívé Béla
-Jólvan köszönjük, küldje be a következőt!
Megy kifelé és súg a másodiknak:
-Vigyázz a számokkal!
Bemegy a második, húz egy tételt és felolvassa:
-Hatodik Lenin
-Ennyi elég is, köszönjük, küldje be a következőt!
Kifelé menet ős is súg a következőnek:
-Vigyázz a betűkkel!
Megy a harmadik, húz egy tételt és felolvassa:
-Marx
-Nagyszerű! Mondjon valamit!
-Hát, először is kiemelem az X tényezőt 
a margit szigeten 1 bokor mögül
-szeretlek
-én is
kívánlak
én is
laci vagyok
én is
Jean! A rohadt k... anyádat!
- Máris hozom, uram.
Hogy hívják a kínai óvodát?
- Pelenkaleng Bilikong.
Vannak emberek, akik annak a hívei, hogy egy családban a férj vezesse a kocsit, az feleség vezesse a háztartást, és az anyós vezesse az áramot.
Ki az abszolút tüntető?
- ???
- Akinek a bölcsességfoga is gumilövedékből van.
Hogy találod meg a Nagy Ő-t?
- ???
- Shift+kis ő.
én először azt hittem h disznó lersz de igy is jó
18+
Egy férfi egy üveg Merlot-t küldetett a szemközti asztalnál ülő felettébb mutatós hölgy részére.
A pincér odavoitte a Merlot-t a hölgyhöz.
- Ezt a szemközti asztalnál ülő úriember küldi – mondta a pincér,
utalva a férfira. A hölgy hűvösen végigmérte a bort, nem nézve közben a
férfira és úgy döntött, hogy küld egy üzenetet a férfinak. A pincér
rövid várakozás után elvette a cédulát a hölgytől és odavitte a
férfinak.
Az üzenet a következő volt: ahhoz, hogy elfogadjam
ezt az üveget, szükséges, hogy Önnek egy Mercedes álljon a garázsában,
1 millió dollár a bankszámláján és 18 cm a nadrágjában.
Miután elolvasta a cédulát, a férfi választ írt, odaadta a pincérnek, aki továbbította a nőnek.
Ez állt rajta: Tájékoztatásul, van egy Ferrari Marinellom, egy BMW
Z24-em, egy Mercedes CL 600-om és egy Porshe-m a garázsomban. Több,
mint 24 millió dollár van a bankszámlámon. De még egy Önhöz hasonlóan
gyönyörű hölgy kedvéért sem vagyok hajlandó 7 cm-rel megrövidíteni
magam. Küldje vissza a bort.
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyt az apa saját kezüleg
vágott le... A gond csak az volt hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszijukat, így nem mondták meg nekik az igazat.
Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízüen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki...adok egy tippet...az anyátok néha szokott így becézni!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristenem, nehogy megedd, ez egy f@sz!
(Bocsánat...)
Két szöszke beszélget:
- Te melik buszt várod?
- A 2-est. És te?
- Én az 5-öst.
Jön a 25-ös.
- Jé, odanézz, akkor utazhatunk együtt...!
Szintén két szöszke:
- Képzeld, megcsináltam egy terhességi tesztet.
- Aóóó, és nehezek voltak a kérdések...???
Lehet, hogy elnéztem, de nerr története mintha nem lenne befejezve :-)
Rákerestem, itt a vége:
A sikló persze megint ellenállt, le-föl mozgott, néha előjött, máskor elbújt. Lehet, hogy egy fél órába is beletelt, mire biztosan megölték. Azt, hogy meghalt onnan tudom, hogy a fiú a végén letépte a nyálkás bőrét, bedobta a vécébe, és le is húzta.
Az anyuka elájult....
http://www.metacafe.com/watch/967700/how_to_get_a_gal/
mi az 4 lába van és elöl hátúl vérzik?
bociboci tarka se füle se farka...
Ez gonosz. Egy csokirajongónak ilyen videót megmutatni....
Ma is befaltam ebéd előtt 10 perccel egy táblával. Már itthon is kezdem.
Mongyuk, anyum nem vette észre, hogy nincs étvágyam. 
A kis Johnny hét éves volt, és mint más korabeli fiuk, nagyon kíváncsi. Más fiuktól sokat hallott már az udvarlásról, és érdekelte, hogy mit is jelent, és hogyan is folyik. Egy nap megkérdezte édesanyát, aki ahelyett, hogy elmagyarázta volna, arra kérte fiát, hogy buljon eleste a függöny mögött és nézze, meg hogyan udvarolnak a nővérének! Johnny el is bujt majd másnap beszámolt édesanyának a történtekről! A nővérem, és a fiú egymás mellet ültek és beszélgetek aztán egyszer le, kapcsolták a villanyt. A fiú megölelte és megcsókolta a nővéremet, amitől ő rosszul lett, mert elég furcsán nézett ki az arca. Ezt biztosan a fiú is észre vette, mert benyúlt a nővérem blúza alá, hogy meg keresse a szívét úgy, mint egy orvosok szokták. Ő persze nem volt olyan ügyes, mert sokáig kereste és csak nehezen találtta meg. Ő is rosszul lehetett, mert mind a ketten nagyokat nyöszörögtek. És sokat sóhajtottak. A fiúnak nagyon fázhatott a másik keze, mert azt is bedugta a nőverem blúza alá és ekkor mind a ketten el, terültek az ágyon! Remegtek a láztól, ezt onnan tudom, hogy a nővérem azt mondta, „hogy ez nagyon meleg" És ekkor rá jöttem mitől lettek rosszul! Valahogy egy nagy sikló került a fiú nadrágjába, ami ki ugrott és teljes, és kinyújtózott teljes hosszára. A fiú erősen megmarkolta, hogy távol tartsa mindentől, és ne hogy elszabaduljon. Amikor a nővérem meglátta egy kicsit meg rémült, kikerekedett a szeme és eltátotta a száját, és azt mondta: „óóóóóó Istenem"! Lehet, hogy segítenem kellet, volna, mert nekem már volt ilyennel dolgom len a folyónál! Aztán erőt vett magán és megpróbálta megölni a siklót. Le akarta harapni a fejét de halkan felsikoltott, biztosan, mert meg harapta őt. Aztán mindkét kezével
Megragadta, és erősen tartotta, amíg a fiú elővett egy szájkosarat a zsebéből és rá húzta a siklóra, hogy ne haraphasson meg senkit. A nővérem lefeküdt, széttárta a lábait aztán erősen a combjai közé, úgy mintha egy ollóval akarná meg ölni. A sikló azonban ellenállt erősen
mozgott és ficánkolt de a nővérem nem engedte el. Nyögött és sikoltozott de persze nem bírt vele. Az meg mintha ki akarta volna jönni a fiú alig bírta rajta tartani a szájkosarat. Szerintem úgy akarták meg ölni, hogy maguk között összelapítják. Néhány perc múlva már nem mozogtak csak nagyokat sóhajtottak. Amikor a fiú fel ült biztos volt benne, hogy a sikló már meg döglött, mert csak úgy értelmetlenül lógott és a bele is ki folyt. A nővérem és az udvarlója nagyon ki fáradtak ebben a csatában. A fiú meg csókolta és meg ölelte a nővérem. Összebújtak, amikor ki derült a sikló nem halt meg! Újra életre kelt és tovább harcolt. Szerintem ezek a siklok olyanok, mint a macskák nekik is több életük van! Most a nővérem taktikát változtatott és teste súlyával ráült, hogy agyon nyomja. A sikló azonban ellen ált és megint fel
-mivel kel át a csirke az úton??
-mivel át akar menni 

a világon 10 féle ember létezik: aki ismeri a ketes számrendszert. és aki nem 
- Mi a közös Mikulásban és Piroskában?
- ???
- Mikulás Piroskabáttya.
-Milye fehér a négernek?
-???
-A gazdája!
A világon két féle ember létezik:Aki mindig kimondja amit gondol,és akinek vannak barátai.