"nekem8" Húúúú akkor Te is egyedi vagy! :P
"azaz ami nincs a kezedben, az nem biztos hogy meg is van" Akkor hogy lett három?! Hmmmmm Érdekes! :)
Még akkor írtad, hogy neked kettő van, mielőtt oda adtad volna a ninjának az ezüst golyót. Akkor megint nem stimmel valami...
Tehát Drágám, összességében fenntartom az eredeti állításom, hogy nem tudsz számolni... :P :)
De vígasztalódj azzal, hogy ha focista már nem is, de bíró még lehet belőled... :)
Látod??? Én érvelek helyetted.
Na hoppá!!!
A ninjának odaadtam:PPP :)
Istenem, már arról vitázok egy pasival, hogy Neki hány van... :)
Na, egyedi vagy:)
Kérdezd meg a barátnőidet, vagy a pácienseidet, hogy ők beszélgetnek-e ilyenekről:) (a pácienseket inkább ne, csak elzavarnád őket):)
Jó..felőlem lehet 5 is, nekem8;))
Csak én a pesszimista szabályzat 3. paragrafusa szerinti b részlegnek megfelelően jártam el, azaz ami nincs a kezedben, az nem biztos hogy meg is van...
Ez nagyon béna fogalmazás volt:)
nem a golyókra gondolok, az kéznél lehet;), de a játékban lévő ezüstgolyó kevésbé...:)
Még sosem vitatkoztam senkivel sem a golyókról:P :)
Logikus... semmiképpen nem lehet 2, mondjuk ha a plafonos emberke már elvette, akkor lehet:))
Ne de akkor ha kapsz még egy golyót pluszba, akkor nem három golyódnak kellett volna lennie?
Istenem, már arról vitázok egy pasival, hogy Neki hány van... :) Tényleg hagyjuk, a magánügyed.
:DD Ezen nagyon jót mosolyogtam:)))))))))))
Van késem, papírom, golyóm (abból kettő is;)) lézerfegyver...
Ezt írtam..mind1, nekem értelmes.
Ugye kaptál egy golyót a játékban (szobából kijutós) és Neked így lett kettő, valami itt nem stimmel...
...vagy valami "ott" nem stimmel... :P :D
Á Te sosem szoktál rosszul gépelni semmilyen szöveget... :P
Te ma csak rosszul számolsz...
Ennyire még én sem gépelek el:)
Vagy direkt volt ez a sokkadt?:)
Sejtettem, hogy sokkadt bajlódtál vele :)
Ugye? Fél óráig gépeltem és 1 óráig szerkesztettem, amire elnyerte végleges formáját:))
Mellékelek egy e-mail-hez néhányat, jó? :D
Virág, a te weblapodról nem lehet beszúrni gif-t???