Ja csak ilyen "Ftaer aggyá mán 50.000Ft-ot az új triplafelnimre!" alapon meg mi?;)
Hát... Az biztos... Elég jól megy:)) Mondjuk ilyen pénzügyi dolgokba nem nagyon vagyok beavatva....
Hát, az biztos, hogy jólmegy nektek:)
Szervuuuuusz, Sanyi vagyok:))
Csak 7, most cska 6 netes gép van, és 6an vagyunk, és van 2 alkalmazott is... Mondjuk ők csak 4ig vannak... mind1....
10 gépetek van, és hányan vagytok?
Jó reggelt! Most lehet, hogy kihagyok néhány napot, mert a gépemen elromlott vmi és a többi gép általában foglalt, csak hajnalban szabad:(( Mind1...
Ftcsrac bizonyára ezt szitáztatta a zöld-fehér pólójára:

Mert túl sokat olvasta ezt:

Érdekes, aki pesszimista és úgy gondolja, hogy vele csak rossz dolgok történnek, az be is beszéli magának és úgy is történik. Te vagy az élő példa. Mindegy, próbálkozz a gép megjavításán, vagy próbáld meg mégegyszer csatlakoztatni hátha.
Szerinted mért vagyok pesszimista?
ftcsrac, ne haragudj, de nem hiszem el. Már úgy gondolom, hogy az ígéreted kamu volt (bizonyítsd be az ellenkezőjét), de az akksi pont akkor merül le mikor felakarod tenni, feltöltöd, erre elszeródik valami? Szerinted ez nem furcsa? Ennek nagyon minimális volt az esélye, lásd be.
A képet továbbra is várom. :)
Jan em..a fiú a nő meg a pasi meghal az elején:)
Azt hiszem fél óra alatt nem értél a végére... Ezek szerint már láttad...
:DD
Igen:DD
Az elején mé szakálla is van, és azt fésülgeti, és megment vagy 20 emebrtm eg a családját a végén:D
Bírom ezeket az akciófilmeket...mindegyikben terminátort játszanak..50 gólyó 20 késszúrás és 85 ütés után még bírnak lőni célozni futni meg mindent!:)
Akkor valami nagy csapástól megmenti a világot az utolsó pillanatban. És közben mindenféle sérülést szed össze. Ja, és borostás arccal játszik valami vagány embert.
Akkor biztos megmenti a túszokat és úgy mellesleg a világot is! :)