Minnél többet szólsz hozzá, annál hamarabb megszokjuk, hogy itt vagy. Nézd meg Hara..akárkit...sosem tudom megjegyezni a nevét. :DDD
Most jött nem régen és már uralja is a fórumot. :PPP :)
Nemigaz..Donnus..Psychot- szólítsd csak Kuki kingdom-nak:)
Már meg is ismerheted az egyik tulajdonságomat: Én vagyok a világ legpesszimistább embere!
Egy szabály amit a többiek tudnak: kérlek szólíts csak simán Psycho-nak.
Irántam nehéz többféleképpen érezni :)
De Marci is megszeretett, igaz-e? :))
Amúgy az életben is így van velem, meg kelle ismerni és az emberekben megváltozik az elsőre kialakított kép. Virág is megkedvelt (remélem :D) pedig ő se szépeket mondott nekem az elején...
Szerintem meg üldözési mániában szenvedhetsz. Mi itt senkit sem utálunk. Olvass, figyelj, szólj hozzá és már is törzstag leszel te is. :)
Bennem semmien rossz erzes nincs (real) Psycho irant:)
Nagyon optimista vagyok, es mindent ugy fogok fel hogy majd jobb lesz. Remelem most igazam lesz, es majd egyszer engem is befogadtok.
Pont így éreztem Phycho iránt mikor idekerültem:PP
Igazad van, persze, csak nehéz, na.
Hat ebben az estben tevedtem. Szerencsesnek mondthatod magad, nem kell beilleszkedned, de aki ujjonnan teved ide(Ami nem igaz, regota regelve vagyok, de csak most jott meg ujra a kedvem a forumolashoz) az nem tud mit csinalni. Neki szarunk a fejere es leunalmasozzuk? Amugy ezt ne vedd szemrehanyasnak, nem akarlak megbantani.
Kuldok egy mosolyt is, hogy lassatok en teljesen joszandeku vagyok: :)
Ja? Egyszerű! :)) Szerintem is így csinálja.
Ő nem egyszerűen megszámolja.
Megnézi, hány hsz van, elosztja a nemtudommivel, kijö naz átlagos hsz szám, ezt beszorozaz akármine ka gyökével, aztán meg...és kijön az eredmény.:)
aha... csak sose számoltam még össze:) Dödit beleszámoltad?
Persze! Miért? te is fel tudod sorolni kik járnak ide, megszámolni meg már nem nagy kunszt, ugye matekoska? :P
Máshol nem nagyon fórumoztam, itt meg "nyitás" óta vagyok.
Te így számontartod hányan vagyunk?
Tudom hogy nehez, regebben en is sokat forumoztam, es tudom milyen ha jon egy tudatlan uj, aki idiotasagokat kerdez, es nem is tudja mit mondjon. De nyilvan egyszer ti is voltatok ujak, ti is tudjatok milyen ez.
Azért egy páran még beleférnek:)
Szerintem Rettenet is írt eleget, és dödt se hagyd ki! :)) :(