Akkor megint jó éjt Psycho!
Azt hiszem én is megyek. :)
Úgy látszik, hogy közben ő nincs már itt. :D
Látod erre jó a skizofrénia... :P
Szia Te későnérkező! Én még itt vagyok :)
Hali, itt vagyok!
Maradt még valaki?
Jó éjszakát Psycho!
(Ez egyébként elég érdekes így leírva nem? Úgy értem annak aki nem tudja, hogy kit takar a név :)
Akkor vegyük úgy, hogy nem is ajánlottam semmit... :D
Jó éjt mindenkinek, még egyszer lehet, hogy visszanézek.

:D Nekem ilyen nem volt még.
Kezdődik a Győzike :S
Nekem 4 verzió van letöltve:) ( a dumaberagadóson kívül) :)
Mikor lett a Magyar Országgyűlések intézményes székhyelye pozsony? <- ez volt :)
Juuujj.ne is mondd..már 50-szer átvittem segítség nélkül, nem is ezen van a hangsúly, sztem már egyszer leírtam valahol...
Játszok..játszok..megunom, kilépek..Vágó csak dumál..és dumál...letörlöm a játékot és dumál..és dumál..kikapcsolo ma gépet..bekapcs..és dumál..áramtalanítok mindent, majd vissza..és dumál...aztán avgy 20-szor újraindítottam ,de akkor 2 hónapig nem bírtam a hangját hallani a TV-ben:)
Fú, konkrétan nem, valami pozsonyos kérdés volt, de szerintem holnapra fent lesz a neten, hogy nyert és akkor biztos leírják, hogy mi volt.
Nem emlékszel véletlenül mi volt az utolsó kérdés amit kapott? Én sajnos nem láttam. :(
Az volt, az utolsó kérdésen sem gondolkozott sokat, kifejtette az összes lehetőséget megjelölte a választ és az volt. Tényleg okos ember.
Én úgy hallottam, hogy majdnem 40% nyereményadó. Úgyhogy szépen megvágják az illetőt, de azért marad még így is belőle egy kevés... :)
Okos fickó lehetett.