Én nem láttam, hogy megtette volna.
De neked nem gyanús Psycho és ftcsrac? Kezdenek olyanok lenni, mint puncstorta meg dödi... :) Persze nem célozgatok...
Bocsika. :)
Én még elszövegelnék, de menjél csak.
Jó éjt!
Indexet kint felejteni? :D Ahhoz aztán kell egy kis tehetség.. :) El sem mondom, én milyen ügyes voltam. :P
Akkor menj aludni, én is megyek.
Jó éjszakát!
Nem olvastam vissza, illetve csak mértékkel. Ezek szerint ftc még mindig nem rakott be magáról képet?
Azért ha már megígérte, igazán megtehette volna... Ha már egyszer ő az egyetlen úriember. :)
Hát a lábam a kuplungon valahogy ottfelejtődött... meg az index is néha... :D
Hát ez az oktató nem jól bírta, pedig forgalomba még ki se mentünk... ott mit fogok majd alkotni! :)
Aha. A két legnépszerűbbet küldted. Jól van, kicsit fáradt vagyok. :P
Nem kapkodni kell az autóban. Nyugodtan kell mindent végrehajtani. Persze kezdőként nehezebb.
Később majd látni fogod, hogy mennyire felesleges olyan gyakran a kuplungra lépni. Szinte meg lehet állni 3-asban is, és még a kuplung benyomása nélkül továbbmenni.
Egy férfi nem bírja az ügyetlenkedést. Egy oktatónak azért kéne....
Na de Psycho! Nem én követelek a pasiktól egész alakos fényképet! :)
Miért írod, hogy nem én küldtem? Mind a kettő viszonylag friss, ha visszalapozol a főoldalon meg is nézheted a híresen éles kém szemeddel! :P
OK. Ma voltam először vezetni kocsit a tesztpályán. Rémes volt, össze-vissza kapkodtam mindenhez és szinte végig lenyomva tartottam a kuplungot ha kellett, ha nem... :D
Szegény oktató... őszül, őszül rendesen. Szerintem amire megtanulok vezetni, már kopasz is lesz. :)
És mután mindezt munkaidőben tettem, ezzel a munkával kapcsolatos dolgokról is bészéltem... :)
:) Azért nem enyelgünk (annyira). ;) Kicsit meg szabad, nem? :)
Jó éjt. Nem cáfolok. :P
"Kis haramia"
Ezt nem is Te küldted! :D
Khm, nem akarok célozgatni vagy ilyesmi, de lassan úgy viszonyultok egymáshoz mint puncstorta meg dödi (most nem pont ebből vontam le csak úgy általában kialakult bennem ez a gondolat, most meg kibukik belőlem).
Jó éjt tényleg megyek, meg magatokra hagylak titeket. :)
Ui.: Cáfolni lehet! :)
Ne mesét. Bármi mást. (vezetés, mai munka, akármi)
Miről meséljek? Esti mesét?
Egyébként most vettem észre, hogy a legjobb viccek között megint az enyém az első kettő! Szuper! :)
(Egyszer volt már ilyen egy rövid ideig)
Csak kényszerből beszélek magammal. Ha nem válaszol senki.
Frissnek kell lenned, persze. Csak akkor megy jól.
De azért még egy kicsit mesélhetnél.
Hát én nem tudok magamban beszélgetni, mint egyesek... :P
Amúgy meg holnap is megyek vezetni, úgyhogy frissnek kell lennem! :)