Én elolvastam, nem olyan sok, olvasd el szerintem.
Akkor jól értelmeztem a helyzetet. 
Nem kell megijedni tőle. Nem olyan vészes egyik feladat sem.
Persze, hogy először csak köröztök. A kezdőnek meg kell szokni, milyen az indulás, megállás, mennyire fordul az autó, ha megcibálod a kormányt. Ez így van mindenkivel.
:D Igen, erre gondoltam.
Jó éjszakát!
Igen, rájuk is. Szerintem a vezetésnél azért mi is tudunk egy pár dologra figyelni. Máshol elismerem, hogy kevésbé.
Például a kanyarodás teendői mellett, rádióhallgatás közben is szemügyre tudjuk venni a csinos nőket. :)
Sikerült a frászt hoznod rám. Eddig csak egyenesen, meg körbe-körbe kellett menni. Jaj, mi vár még rám. :)
De végül is jobb ha itt tanulom meg, mintha majd éles helyzetben lenne gondom vele.
Nem, az törésteszt reménytelen tanulóknak. :)
Emelkedőn elindulás volt már? Az jó. ;)
Az intentív lassulás-gyorsulásnál egy vonal előtt kell megállni. Utána visszatolatni, szlalomozni egy kicsit (sajnos, csak előrefelé :D), majd az utolsó bólya előtt (talán) fél méterre megállni.
Ez azt jelenti, hogy az út szélén lévő lányokra kell öszpontosítanotok? :)
Nyugi, bele fogsz jönni pár alkalom után.
Nekünk azért kell gerincvelőből tudni, mert nem tudunk egyszerre több dologra figyelni.
Ezt még nem gyakoroltuk, de van egy nagy betonfal a tesztpálya végében, lehet, hogy ezért?! :D
Na jól van már! A pasik és a gerincvelőből való vezetésük... :) Inkább megyek tényleg aludni, mert romlanak az esélyeim a vezetésnél, ha álmos leszek és akkor rontanám az ügyes női sofőrök átlagát is...
Ezt sem kell cáfolni! :P
Volt gyenge pontom is. Az intenzív gyorsulás végén intenzív fékezés. Mivel előtte mindig lassan mentem, nem éreztem elsőre a dolgot. Jó helyen álltam meg, csak kb. 3 fékezés-felengedés után. :) Kis gyakorlás után az is ment.
A jobbra saroktolatást sem kedveltem, néha igazítani kellett egyet... Meg a jobbos tükör persze az oktatónak volt beállítva, nem lehetett benne látni a járdát. Akkor még ez is zavart.
:D Ezzel a Kuki kutyával annyi poént ki lehetne találni... :D
Kicsit félreértettél... (persze, bénán fogalmaztam)
Előtte egy pár évig már gyakoroltam a parkolgatást itthon. Szóval nem volt semmi gondom az autó kezelésével. Gerincvelőből ment az egész. A forgalmin is ügyes voltam, de először nagyon furcsa volt a sávváltás, mindig paráztam. Másodszorra már jobban ment. Utána már abban is profi voltam. Röviden ennyi.
Csak azért nem akartam elmondani, nehogy ügyetlennek érezd magad. De Te kérted... :)
Miért, lehetne kompromisszum is a vége! Mind a ketten bakancsot húznak, hozzá zöld-fehér mezt és elviszik Kukit sétálni... :)
Jaj, tényleg hagyjuk abba, mert nem akarom megbántani őket. Bocsánat a poénkodásért.
:D De, egy kicsit. Nekem is eszembe jutott már, hogy Psycho nagyon epedezik már az úriember fényképe után... :)
Egy rokker és egy fradista? Nem is rossz. Mekkora verekedés lenne a vége? :D
Ezek szerint Te is műveltél hasonlókat annakidején? Ezt azért meséld el. Hátha nem érzem majd olyan bénának magam. :)