Kilépés - belépés nagyszerű javító műveletét elvégezted? Nálam az mindent meg szokott oldani. :)
"Elsődleges szempont, hogy az autósiskola tanulói reális időhatáron belül ne "csak" vezetői engedélyt, hanem valós vezetési tudást is szerezzenek. "
:) Jó szöveg! Ha ezt komolyan gondolják, akkor ez egy jó hely lehet.
Eddig jogsi nélkül vezettél? ;)
Nem tudok "válasz erre"-t írni:((
Na ...nem tudtam írni:(((
Néha nem jó vmi:(
Én is. Csak én nem elmentem, hanem dolgozni jöttem. ;)
Én még azért itt vagyok.
...ahhoz képest, hogy már "elmentem"...
Vajon azért is fizetnek neki? Biztos nem! :)
Drágám a többiek suliba én meg dolgozni lépek le. Tegnap meg Te hagytál itt engem! Magamban számolgatni... ;)
Ezek szerint hasonló cipőben járunk? De jó! :)
Szólja ha kell segítség! Nekem is kell! :)
Dogshit? :D Nem tudom mi vesz rá valakit, hogy ilyen nevet válasszon.
Én Psychot már megszoktam, de elsőre elég rosszakat gondoltam, mert azért ez nem annyira megszokott egy lánytól. :)
Egyszer beszóltam itt a Vicclapon valakinek akinek az volt a neve, hogy Ritkamarha. Írtam neki, hogy Ritkamarha neve van, mire azt válaszolta, hogy nekem is. Valami nagyokos lehetett... :)
Már megint lelép mindenki amikor jövök:((
Most én is elmegyek, és mindenki itt lesz:(
Engem nem izgat, csinálj amit akarsz.
Rólad is vannak ám képeim;)

Itt éppen egykerózol mocival.
Bocsánat, nem akartunk megbántani, csak viccelődtünk. :)
Amúgy meg az igaz, hogy ő ígérte meg a képet, de azóta követelitek Marcival felváltva. :)
Az egész alakos képet pedig azért írtam, hogy már csak nem arcképet küld, amin nincs rajta a zöld-fehér mez... :)
Én nem hiszem, hogy küldök be képet, de rád én is kíváncsi lennék. :)
Ne mondd többes számban! Csak te rakod be. Én nem raknám be akkor sem ha soha nem küldené el.
Na, mostmár télleg megyek:((
az akksira mondott 11 hetet!!! De ezt már megbeszéltük... majd berakjuk rólad a seggfejes képet;)
Hát ez szuperaranyos! Köszönöm. :)