Ez nem autó ugyan, de egy zöld-fehér enduro:)

Dehogynem;) Csak hinni kell benne;)
optimizmussal még nem tud megállni az autó jó helyen.
Jajj..ezt a ** macskát nagyon utálom...szedd le a narancsokat is..:D
Igen, ez a legidegesítőbb...amikor korábban fékezel...:)
Na azt már tudod, hogy mit ne csinálj, és hogy mit csinálj:)
Mire elolvastam már fájt a szemem:)
Ha a vezetés nem menne, indulj navigátornak..akkor nyomhatod így a szöveget:)
2-es bukkanó 460fokos balkanyar ...(nem merem mert tuti nem tudja megjeleníteni a fokot:))
Mustang... Én is elfogadnám :)
Találtam egy szép autót. Jó lenne ünnepi alkalmakra. :)

Nem azt írtad 2 sorral feljebb, hogy sárga?;)
Majd... Talán:)) Mondjuk sztem 3-4 fékpróbálgatás után sztem m,enni fog:)) Én optimista vagyok:)
Ezt nem tudom ismeritek-e. Fönt a lapon egy pár éve nekem is régóta meg van, és még most is! :) Nagyon aranyos, töltsétek le ha még nem ismeritek!
Tényleg, hát van autós téma is, de szerintem mindegy hova írtok.
Menj a csodába! :D
Egy citromsárga Suzuki Wagon R amin tanulok. Ami annyiból jó, hogy kicsi, viszont annyiból rossz, hogy nem látsz ki belőle. Az oktató mindig morog velem, hogy túl messze állok a szegélytől, de ha nem is látom, hogy találjam el? :D
Na de ennyit a gépkocsivezetésemről, ez a kép téma! :)
És ha már itt dumáltunk: ilyennel tanulok:

Menjek a csodába, de ezt érzéssel kell csinálni. Sok gyakorlás a kulcsa. Nézz ki egy pontot, ahol jó, ha kezded a fékezést, és utána tudod, mikor kell rálépni, az erősséget meg lehet változtatni. Jellemzően keményen nyomod, amíg nem érzed, hogy innét simán megállsz. Onnéttól elég kisebb erővel fékezni.
Milyen verdán tanulsz? A mai autókon mind elég érzékeny szokott lenni a fék. A franciák meg őrültek, kicsit rárakod a lábad a fékre, és már repülsz is előre. :)
Parázok tőle, ezért mindig lefulladok. És ezt bárhol be is tudom mutatni a tesztpályán, kár, hogy ez nem vizsgafeladat. Ez menne. :D