Menni fog az.
Úgy látom, központi kérdés, hogy ne fulladj le. :D Erre kell kicsit rágyúrnod, és utána sokkal kevesebb dologra kell majd figyelned. Ez így tényleg nagyon bonyolult, ahogy leírtad :), de ha megszokod a kuplungolást, már nem olyan nehéz.
Hát ez az! Intenzív fékezés megy, de nem húzom ki a csíkig, mindig nagyon beletaposok, mert félek, hogy túlmegyek rajta. Az oktatókocsin meg nagyon fent fog a fék, alig lépsz rá, már csókolod a műszerfalat és biztos, hogy ezt sem fogják majd elfogadni a viszgán. :D
Nem az a nehéz az intenzív fékezésben, hogy megállsz-e a vonal előtt, hanem az, hogy nem állhatsz meg túl messzire a vonaltól. A para működik az emberben, ezért mindig inkább korábban fékezne. Majd meglátod.
Marcikám évek óta bringázok, mégsem megy ez a kocsivezetés. Már csak a három pedál miatt sem. Majd meglátod, hogy mennyire más ez, bár a fiúknak biztos könnyebb.
Az Y-nál figyelni kell arra, hogy indexeljek, hogy ne fulladjak le, hogy elég középre menjek, hogy ne rángassam a kormányt, hanem fordítsam, de azért fordítsam ütközésig, hogy megint ne fulladjak le, hogy ha már ütközésig fordítottam, fordítsam kicsit vissza, hogy egyenesbe hozzam, fékezzek meg kuplung meg ne fulladjak le, aztán kuplung meg hátramenet, pici gáz meg ne fulladjak le, betonfal előtt megint fék megint kuplung megint ne fulladjak le, ne menjek a falnak, megint kuplung megint egyesbe, megint kormányozni, de ne álljon a kocsi közben és ne keresztezzem a kezem a kormányon és ne rángassam és ne fulladjak le és mindeközben újra index és ekkor kifordulhatok, ha tudok.
Ezek után csoda, hogy nem megy??? :D
Illetve elméletben kitűnően megy...
"Kocsival sem lenne sztem nehezebb"
Ezt csak hiszed. Több évi bicajozás után még jó, hogy megállsz frankón egy vonal előtt. Könnyebb, mint autóval kezdőként.
"max nem tetszene az oktatónak a padlófék"
Ez biztos. Megnyúzna. :) Nem örülne, ha megkockásítanád a gumikat... :)
A kicentizett fékezés már (általában) megy:) Mondjuk van, mikor 10 centire belecsúszok a vonalba, persze bringával... Kocsival sem lenne sztem nehezebb, max nem tetszene az oktatónak a padlófék:PP
Nem, dehogy. Az üzemi fék (amit a pedállal működtetsz) ment tönkre. Mondjuk az sem olyan egyszerű dolog... A részlegesen behúzott fék miatt leégett hátsó féket még el tudom képzelni, de azt, hogy emellett még az első fékek is egyszerre ragadjanak be.... Ez mesének hangzik...
Talán csak a fékfolyadék folyt el...
Hát ftcsrac azt mondta, hogy az angol kiégette a féket, akkor az extrém helyzet lehetett... :)
Jönnek elő az emlékek! :) Az Y-nál állandóan rámszólt az oktató, hogy nem fogjuk úgy a kormányt, ahogy tettem, hanem szépen forgatjuk... :)
Mi volt a gond a fékezéssel? Darabos volt? Meg kell szokni azt a pontot, ahol határozottan kezd fogni, utána menni fog.
Nem a motorfékkel volt bajom, hanem azzal, hogy az nem nagyon megy tönkre... (extrém károsodásnál persze megszűnne, de az szerencsére nagyon ritka)
A motorfék az, amikor nem kap üzemanyagot a motor, és akkor nem hajt, hanem hajtatja magát.
A vezetés pocsék volt, mint tegnap. :(
Az Y megfordulás egy tenyérnyi helyen a túl közeli betonfal miatt, a intenzív gyorsulás az intenzív fékezés miatt, a többi feladat a két lábam és két kezem miatt nem ment...
Motorfék? Hát nem úgy híjják? Én úgy tudtam, az oktató így mondta.
"Ezt nem értem, tönkre ment a motorfék?"
Khm... Tessék? Miről van szó? :D
:) Hogy ment ma a vezetés?
Nekem olyan volt egyszer, hogy az említett intenzív gyorsulást kellett éppen előadnom, amikor valami furcsa történt... Tudni kell, hogy egy Corsa 1.0 i volt az autó. Mondta az oktató, hogy akkor gyorsuljunk. Lenyomtam a gázt padlóig, és nem történt szinte semmi. :) Annyira elbizonytalanított a dolog, hogy (amit még soha előtte nem csináltam) lenéztem, jó pedált nyomtam-e be... :DDD
Ezt nem értem, tönkre ment a motorfék? Akkor még ott a kézifék, vagy menjen domb felé és ha nem ad gázt akkor lelassul a járgány.
Persze nem magamról beszélek, mert én ugye szinte mindig benyomott kuplunggal megyek (akkor nincs baj, mert nem fullad le :) és a féket időnként még nem találom meg... :)
Arra való a katapult:)
Nemrég volt, hogy egy angol autós ment a járgányával, és kiégette a féket...felhívta a rendőrséget, és megtisztítoták előtte az utat addig, amíg ki nem fogyott a benzin:) (vagy az lemerült az accu:))
De érdekes, a gázt nem tudta volna elengedni?:)
Hát a gyorsulás már megy, a megállás a bajos... ;)
Rendben! :)
Majd nyomunk egy illegális gyorsulásit, ha minden rendben lesz:)