Beizgulnak? :DD
Ha mindig ilyen hangot adnának azt nem bírnám sokáig...
Mondom, ezt a hangot a Pavlovi reflexük indítja be :)
Azokat? Csípőből. Egy férfinek? ;)
Hogy sikerült a teszt?
Ez jó! :) Milyen ricsajt csapnak!?! :)
Amikor nem alszanak, akkor végig ilyen hangokat adnak, vagy csak akkor, ha beizgulnak valamitől? :)
Kitöltöttem egy KRESZ-tesztet ,de kicsit siralmas lett...(Bár autós volt, az autós-műszakis dolgokat honnan kéne tudnom?)
mi se vagyunk sokkal jobbak. mi is megszoktuk, hogy onnan kapunk enni és ha éhesek vagyunk(ha nem néha akkor is) mindig odamegyünk megnézni mit lehet enni:)
Megszokták, hogy onnan kapnak enni, és olyankor is "füttykoncertben" törnek ki ha nem is éhesek.
:))
Hűtőajtónyitás???:)
Érdekes hangjuk van:)
Tengerimalac audió :)
Így tud 5 tengerimalac. Meg tudnak hisztérikusabban is, de ahhoz nejlonzacskócsörgés, vagy hűtőajtónyitás kell :)
mozillával egyáltalán nem kell IE alá menni. egyszerűen rá kell telepíteni az IE View kiterjesztést
Erre elég kicsi szerintem az esély.
Na, elcsendesült a vihar, elállt az eső. A nettel nem volt gond, de a második villám után egyből kikapcsoltam a gépet, mert nagyon közel csattant. A múltkori géphiba is áramingadozástól volt, úgyhogy marhára parázok azóta, most is szélsebesen kikapcsoltam a gépet meg kihúztam az összes szinórt a konnektorból.
Még jég is esett, szerencs, hogy nem volt semmi műszaki probléma. Meg az ÉMÁSZ-t ismerve furcsa is :S
Mindegy, a lényeg, hogy sikeresen visszatértem :)
Na megyek tanulok egy kicsit:)
(Most mindenki meg fog jönni, ha lelépek, gondolom még dödi is)
Megkerestem, nehogy kimaradjál az okosításból. ;)
"azt mondják, ha egy férfi egy nőnek az időjárásról kezd beszélni, ott vége mindennek:)"
utána pedig...
"mert azt már csak olyankor hozza elő az ember mikor semmi mást nem tud kitalálni. ráadásul olyan téma amit mindenféle jöttmentel is beszélhet az ember és ez ugye a női nemnek nem imponáló:)"
:D
Igen. Rettenet szerint akkor van gond, ha nőkkel kezdünk beszélni róla. :)