Aki kutyát fogad be, vagy macskát, mi a *-é nem tudja eldönteni, hogy 2 hét után utcára dobja-e vagy sem...
Olyankor az embert kéne kidobni, a kutya meg bent nézné a tv-t:P :)
A végét is elolvastad? Az kicsit lejjebb van.
:DD
Ledózeroltad volna őket a Pf125-tel.... A kispóktól nem féltek volna.
10 ezer kóbor kutya és macska? :-O
Azt a jó életbe.....
szerintem feltételezték, hogy ilyen esetben a legnagyobb lelki nyugalommal tolom le őket az útról.... és nem alaptalanul:)
majd ahogy egyre nagyobb méreteket ölt az amerikánusodás, ilyenek is lesznek
Mi lehetett az oka? Nem bíztak az öreg kocsi fékjében? Vagy meghökkentek, és mire magukhoz tértek, már túljutottál a kereszteződésen?
Mondjak valamit? Engem sem! :D Errefelé nem divat...
elvégre arra valók a pizsipartik, nem? persze lehet, hogy rosszul tudom, engem ilyenre még sosem hívtak meg:)
engem mindig az bosszantott régebben, hogy mikor a 30 éves félig roncs polski-val mentem, akkor mindig megadták az elsőbbséget, mikor a másikkal akkor meg nem.
Persze, meg kidumáltuk a pasikat :DD
Egy cikk egy állatvédő oldalról.
Csak azért érdekes, mert az alján szó esik a Jónásch-telepről (ahol lakok) meg említésre kerül egy idős nő akit ismerek, és az állatmenhelyről van szó, ahova szoktam menni segíteni, meg állatot védeni :)
Pizsiparti? :DDD Olyan, mint a leszbuli? ;)
akkor az volt a női szakasz:) rendeztetek pizsipartit is?
Egyetértek. A legvége különösen igaz. Ha pl. egy körforgalomban átmegy a kisautón egy Pajero vagy egy Hummer, akkor hiába mondogatja utána a kórházban a kisautó vezetője, hogy "pedig elsőbbségem volt :(". :D
A nagyobb és a gyorsabb autónak is elsőbbsége van, a kopasz kigyúrt tetveknek is, és a pofátlanoknak úgyszint. Nem is olyan egyszerű ez az elsőbbség kérdés... :D
Nem a szobámban vannak, hanem a nappaliban. A nőstények régebben a szobámban voltak, de ketten nem csaptak ilyen zajt :)
:) Hát ez szép lett. ;)
Ha fordulatszáma van már az autónak, akkor már gáz van... :) Télen előfordul, de elég kellemetlenül érinti a vezetőket. :)
az elsőbbséget kereszteződésekben mindenki tudja. a nagyobb autónak van elsőbbsége. meg annak akinek megadják