10 ezer kóbor kutya és macska? :-O
Azt a jó életbe.....
szerintem feltételezték, hogy ilyen esetben a legnagyobb lelki nyugalommal tolom le őket az útról.... és nem alaptalanul:)
majd ahogy egyre nagyobb méreteket ölt az amerikánusodás, ilyenek is lesznek
Mi lehetett az oka? Nem bíztak az öreg kocsi fékjében? Vagy meghökkentek, és mire magukhoz tértek, már túljutottál a kereszteződésen?
Mondjak valamit? Engem sem! :D Errefelé nem divat...
elvégre arra valók a pizsipartik, nem? persze lehet, hogy rosszul tudom, engem ilyenre még sosem hívtak meg:)
engem mindig az bosszantott régebben, hogy mikor a 30 éves félig roncs polski-val mentem, akkor mindig megadták az elsőbbséget, mikor a másikkal akkor meg nem.
Persze, meg kidumáltuk a pasikat :DD
Egy cikk egy állatvédő oldalról.
Csak azért érdekes, mert az alján szó esik a Jónásch-telepről (ahol lakok) meg említésre kerül egy idős nő akit ismerek, és az állatmenhelyről van szó, ahova szoktam menni segíteni, meg állatot védeni :)
Pizsiparti? :DDD Olyan, mint a leszbuli? ;)
akkor az volt a női szakasz:) rendeztetek pizsipartit is?
Egyetértek. A legvége különösen igaz. Ha pl. egy körforgalomban átmegy a kisautón egy Pajero vagy egy Hummer, akkor hiába mondogatja utána a kórházban a kisautó vezetője, hogy "pedig elsőbbségem volt :(". :D
A nagyobb és a gyorsabb autónak is elsőbbsége van, a kopasz kigyúrt tetveknek is, és a pofátlanoknak úgyszint. Nem is olyan egyszerű ez az elsőbbség kérdés... :D
Nem a szobámban vannak, hanem a nappaliban. A nőstények régebben a szobámban voltak, de ketten nem csaptak ilyen zajt :)
:) Hát ez szép lett. ;)
Ha fordulatszáma van már az autónak, akkor már gáz van... :) Télen előfordul, de elég kellemetlenül érinti a vezetőket. :)
az elsőbbséget kereszteződésekben mindenki tudja. a nagyobb autónak van elsőbbsége. meg annak akinek megadják
így van. ezért is leszünk éhesek mindig dél körül. de szerintem ha óránként szólna a déli arangszó, akkor óránként mennénk vájúhoz:)
OK, értem. Hát, a kaja miatt nem csoda, ha így "beizgulnak". ;)
A te szobádban vannak, ahol alszol? Amikor nem éhesek, akkor mindig nyugisak, vagy néha kicsit kiabálnak egymással?
Mondom, amiket alapból is tudok elsőbbség kereszteződésben, meg táblák azok perfekt mennek...de hogy az autó fordulatszmámának a nemtomijének az izéje...:))