okéé! most jutott eszembe,hogy nemrég töröltem le..
az LL.Juniorosra gondolsz? Az asszem megvan!
Megvan valakinek a Nyócker főcímdala TELJESEN mp3-ban??? nagyon kéne!! :)
Nah..csak annyit akartam, hogy: Néztem az oldaladon egy diavetítést (jó hát nem egyet de most ezt kiemelem) szal..van egy olyan, amelyikben arról írnak..hogy minden nap különleges...és én azt, amit az a vetítés akart kifejezni..be akartam tartani..de olyan nehéz...van olyan tanács, amit mondtak nektek és megfogadtátok és úgy lett jó minden??
SANYI!!! olyan jó cuccokat küldtem be...mért nem kerültek be? pedig még egyik sincs fennt az oldalon...és szerintem nagyon jók..másoknak is tetszene:))
Nekem tetszik az oldal, bár a filmet nem láttam de tudom miről szól:) írtam is a fórumba:)
Virág, nálad jobb képek vannak, csak ott videókat is lehet nézni. :)
Ez úgy hangzott, mintha nálam nem lennének olyan jók. :( :)
Más!
Egy kis fél önreklám. :) Nézétek meg az unokám készülő weblapját: http://predator8.atw.hu/
Bevallom, időm sem sok van rá mostanában és az ötletekből is kifogytam. Ha tudnátok segíteni, mit hozzunk még össze rajta és hogy tegyük egy kicsit népszerűbbé, akkor várom a segítségeteket fiúk! :)
dödi, menj fel a www.spykids.com-ra..ott vannak jók!! nézegesd őket..
OKÉÉ...Virág!!! Semmi baj!!! Tudod jómultkor írtam a 3D-s képekről,hogy piros és zöld korongal néztem meg őket...nah végre lett szerezve 3D-s kukker!!! :-) Így mégiscsak jobb! :-)
(real) Psycho, még mindig nem vagy képben, ha nem fogod fel, hogy a vicclap FÓRUM-áról "beszélek.
A lapomat meg azért készítettem/készítem, hogy minél többen látogassák. :P A tied, nem tudom reklámozni, mert vagy nincs, vagy titkolod. :D És nekem tök mindegy hova írsz, de ha már egyszer van fórum, akkor azt kellene használni.
Júúúúúúúúúújjjj! :-( Bocsika!!! Megtépem a ruhám és hamut szórok a fejemre, úgy vezeklem a bűnömért. :( Elfelejtettem válaszolni. De nézd el nekem, mert baromi zűrös napjaim vannak.
most megcsiptelek Virág.. :-) Vasnap megkaptad a mailt??? Vagy haragszol rám valamiért?? :(
Jóóó, de ne vágjatok állandóan a szavamba. :P :DDDD :)
ftcsrac..ok...beszélgessünk erről! ..... :-)