Én olyan zenét hallgatok, amilyen a kedvem...(általában)
hu..megnyugodtam Samanta..jó,hogy megemlítetted..ÉN SEM!!!!!!! aki azt hallgat annak ízlésficama van!!!
Én csak a mulatóst nem hallgatom meg... Pfuuuuuj
"reppet" nem? HÁT én igen,de hallgatok diszkót is ha rámjön..:) jah..és naon teccik Robbie Williams legújabb száma is..sztem tök jóó! Szerin tem is baromság leragadni egy műfajnál!!!!:)
Szerintem a legnagyobb hülyeség csak 1 műfajt hallgatni. Én mindent meghallgatok, ami igényes. Najó, reppet nem.
Biztos gyönyörű volt... Nem tudom elképzelni sem, hogy ilyen fiatalon hogy lehet megállapodni egy műfaj mellett... Cáfoljatok rám, de szerintem egy kilencévesnek nem divatmajomnak kéne lenni, majd ráér ha nagyobb lesz:)
Mi az az egy a nevem mellett??? Megtámadott egy légy!!!Ez nemtom hogy jön ide... Én is tudom tartani a témát:D
Múltkor láttam 1 kb 9 éves srácot Rammstein pólóban. Na az szánalmas volt.
Osztálytársam egyszer napköziben végignéztetett velünk egy Rammstein számot, még negyedikben. Borzalmas.
Szte mezért törlődik sok üzenet: A moderátorok által támasztott alapelveket megsértő üzeneteket a moderátorok minden figyelmeztetés nélkül törölhetik.
ez az 5. szabály....
váááááááá..azoktól a kiscsajoktól engem is kiráz a hideg!!!!!! egy kicsit unom már őket! Pfffff...
Fújjj Psycho....ahogy említetted a The Rasmusos kiscsajokat kirázott a hideg..áá..de rossz érzés...a Metallica sztem nagyon jó...én legalábbis szeretem...Most szereztem meg Lil John-tól a Get Low-t...semmi köze a Metallica-hoz de nekem tetszik...
Fú, a divatrockereket én is nagyon utálom. Főleg mikor nyálas kiscsajok kitalálják, hogy ha The Rasmust hallgatnak akkor rockerek és meg is vannak erről győződve. Én a The Rasmust utálom a legjobban. A divatrockereket onnan lehet felismerni, hogy azt hiszik, hogy aki felvesz egy feliratos pólót az már rocker. Pfúúúj! Amúgy nekem megvan az S&M koncert DVD-n. Nagyon jó. A SOAD-ot azért bírom, mert különleges és (szerintem) egyedi. A Symphony X-et nem ismeritek? Azok játszanak teljesen különleges zenét és olyan szinten profik, hogy hihetetlen.
Megnyugodtam. Vannak még emberek, akik igazi zenét hallgatnak. Az én szívemhez a MetallicA áll legközelebb (a nevemből is lehet sejteni). A Korn-t nem szeretem, tök divatzene az egész. Mondjuk attól is rosszul vagyok, amikor 10 éves kölök felveszi a St Anger ös pólót. Sok hülye divatrocker. Na mind1. 1ébként a Metallicától nem áll messze a komolyzene, lásd S&M album. A SOAD nem rossz, vannak kimondottan jó számaik, de nekem 1 idő után ha csak azt hallgatok akkor unalmas.
Ismerem a KORN-t, de nem tartozik a kedvenceim közé. Van tőlük egy-két albumom, de nem szoktam hallgatni. Viszont a System-től minden album megvan, hamarosan egy DVD-m is lesz! Aminek csak úgy mellékesen Psycho Messiahs a címe...
Ez itt csak egy proba, ugyanis az otletladaban nem jott fel a szovegelesem (2x). Gondoltam kiprobalom ezt a csatornat....is.