jujj..a KORN-t ne is említsétek...msn-en beszélgettem egy sráccal...vazze...az egy idióta..de magát is annak tartja..KORN rajongó
kértem tőle a Forog a pénzt ez a majom meg vagy 10 KORN számot küldött...nemrossz de nem nagyon tetszik...annyira felidegesített, le is tiltotam a partnerek közül:))
System of a Down!!! :) A legjobb számuk (szerintem) a Sugar! Meg a KORN-t is nagyon szeretem!!!!!!! Ismered?
System of a Down (elsősorban), Symphony X, Metallica, Ozzy (ritkán). Meg egy-két szám Mansontól, de őt annyira nem szeretem. Ja és komolyzenét is hallgatok, szeretem azt is. Pedig a System of a Down meg a komolyzene nagy kettő, de ilyen vagyok.
És ha megkérdezhetem, Te milyen számokat hallgatsz? együttes, kedvenc szám?
Én a TankcsaPdát nem különösebben szeretem, de az egyik kedvenc számom egy TankcsaPda szám. A Mennyország Tourist. Csak azért voltam kíváncsi, hogy mit hallgattál rocker-korodban, hogy tudjam, hogy van-e valami amit én szeretek.
Úgy csípem a Bonux-os reklámot..amikor kisípolják a márkanevet..elképzelem hogy ha káromkodás lenne kisípolva mi lehetne az....valahogy olyan vicces:))) (tudom hülye vagyok)
hátt...nem nagy rockot...max TankcsaPdát meg Moby Dicket
71-ből 71 értelmetlen. Csak vicc volt :) Amúgy milyen rockzenét hallgattál?
jujj..ez a 71. írásom...kicsit beszédes vagyok..ez van :))
a 71-ból kb 19 értelmetlen...
magátó:DDD kicsit paraszt vagyok:)
Én régen voltam rocker...aztán valahogy befurakodott a Ferencvárosi Torna Club és...a többi jött magátó...kezdett elmúlni a rockzene iránti vágy...helyette FTC-s zenéket hallgatok:))
Boldog születésnapot és további H1-ekben gazdag életet:)
Tudom...vannak ismerőseim akiknek megvan..csak nekem csak a Forog a pénz kellett
ftcsrac:
megvan az egész Ogli G. album
Azon van egy csomó Nyócker filmzene teljes hosszan.
Pl.: A k***ák dala, Foroga a pénz, Csorba és Lakatos a z olajkirályok meg ilyesmi