Ja, amúgy ROCK!! Valaki védjen már meg! Pendüljenek meg a húrok és ZÚZZUNK!
Jó, lehet, hogy a parasztozás nem kellett volna, de az átlag mulatós zene kedvelőre igaz...
ÉN a Hip-Hop-ot szeretem azt kész!!!!! Hősök, A kezdet fiai..STB..:) pölö a Hősöktől van 1 nagyon szép szám,a Harmónia..
Az lehet,de attól még nem kellett volna leparasztozni senkit sem!
Mindenkinek joga van azt utálni akar. Ha valaki szidná a rockot én nem húznám így fel magam rajta. Mert tudom, hogy én is utálok dolgokat, meg más is utál dolgokat. Na látjátok ez a baj velem: ami a szívemen - az a számon.
Hát ja. Minden zene jó, csak nekem nem mind tecik!
Hát ez az! :( Az ilyen hozzászólásoktól megyek le hídba. :(
Zenét...szerintem... az ember, hangulatától függően hallgat.
Nem értem, hogy jön ahhoz bárki is, hogy leparasztozzon valakit csak azért, mert
ő nem szereti a lakodalmas zenét? :( Ízig vérig pesti vagyok a családommal együtt,
de bizony, mikor egy jó buli a tetőfokára hág, elő szokott kerülni egy egy lakodalmas rock is.
És ettől még egyetlen barátom sem érezte magát parasztnak. (megj. 20-40 éves kor között vannak)
Sok mai fiatalnak, halvány lila f*ngja nincs arról, milyen az igazán jó buli,az az érzésem, ha ilyen kijelentéseket tesz.
Még 2 dolgot szeretnék mondani:
1. Nemtom mért küldte el 2x
2. (ez a fontosabb) Függetlenül az előbbi 2 beírásomtól, nem szeretném ha ez az oldal átmenne egy Rock vs. Hip-Hop vitává.
Nemtok lenyugodni.
Attól, h vkinek a Hip-Hop jön be, illetve bocs, azt képviseli, attól mért lenne beképzelt?
Ok, van egykét f**,
aki tényleg az.
(ez rím volt)
... <- Itt még egy csomó mindent írtam, de inkább kitöröltem, mert nem lett volna olyan stílusú, ami illene erre az oldalra.
Nemtok lenyugodni.
Attól, h vkinek a Hip-Hop jön be, illetve bocs, azt képviseli, attól mért lenne beképzelt?
Ok, van egykét f**,
aki tényleg az.
(ez rím volt)
... <- Itt még egy csomó mindent írtam, de inkább kitöröltem, mert nem lett volna olyan stílusú, ami illene erre az oldalra.
Ezen fölhúztam magam.
Nekem a rocktól van hányingerem, mégsem mondtam eddig a rockerekre semmi rosszat.
Mért kell szindi egy másik sítlust, ami neked csak egyszerűen nem jön be?
Mért nem jó úgy, h mindenki elvan úgy, ahogy neki jól esik és kész.
Jó is az! De én a Hip-hop-ot jobban kedvelem:)
Rock meg komolyzene! Nekem ez jön be.
Lehet, hogy egyen-ketten megharagszanak, de szerintem mulatóst csak parasztok hallgatnak a lagziban!
A rap-et meg én is utálom, mert a műfaj képviselői beképzelt alakok és teszik magukat. Ettől a két stílustól hányingerem van!!!
Hát dödi erre csak azt mondhatom hogy JA!!!:)) Pfuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjj mulatós