Rafkós nagyon :D
Csak utána kell menni, meg kell állni és egy "Hopi!" Vagy "Gyere!" szóra be is ugrik :)
Ha meg eltűnne, akkor éjszakára nyitott ajtóval odaálltok, és egyszer csak beugrik. :)
Az igaz... Kuki is azt csinálta, de már nem tud kifogni a kerítésen :)
Kuki után is mindig mászkáltunk és annaál jobban szaladt, aztán rájöttünk a módszerre: utána kell menni kocsival, mert szeret autózni és beugrik a kocsiba :)
Mi vigyáztunk rá, de valahogy csak meglépett. (megkeresi a kerítés gyenge pontját) Utána megkerült.
Inkább a kankutyák lehetnek problémásabbak a párzási időszakban, mindenen átmennek...
De a sok kóbor kutya éhen hal, nem tud újabb kutyákat csinálni...
Egyébként én már mentettem kutyikat, az itteni menhely segítségével :) A menhely az jó, mert nem altatják el a kutyákat.
Most nem a ti környéketekről beszéltem, hanem úgy általában...
Aztán a sok kidobott kutyam eg csinál mégtöbb kóbor kutyát, azok meg mégtöbbet, és így majd leigázzák a világot, és az emebr veszi át a kutya szerepét!!!
Jó, a végét egy kicsit eltúloztam...:)
Nem a gyerekekkel van a legnagyobb baj, hanem, hogy a tüzelő kutyákra nem vigyáznak eléggé...
Harimata tuti nem ülne bele a Pf126-ba, miután megtudná, hogy az a kispók. :D
Szégyen, hogy szülőknek ennyi esze legyen. Mit vár?!? Persze, hogy megunja a gyerek.
ja, nekem meg beköltözik a garázsomba
Nem, errefelé a legnagyobb probléma, hogy a kutyák szaporodnak, a kölykök meg nem kellenek senkinek :(
Nem. A címet, és itt-ott belekaptam, de akkor kicsit olvasgatom.
Általába a kölök kikönyörgi a szülőtől, az vesz egy pár hetes kiskutyát, ha már megnő már utcára is mehet...
Szerintem is! Az állatok sínylik meg az emberek hülyeségét :(
Aki kutyát fogad be, vagy macskát, mi a *-é nem tudja eldönteni, hogy 2 hét után utcára dobja-e vagy sem...
Olyankor az embert kéne kidobni, a kutya meg bent nézné a tv-t:P :)
A végét is elolvastad? Az kicsit lejjebb van.
:DD
Ledózeroltad volna őket a Pf125-tel.... A kispóktól nem féltek volna.