Úgy tűnik, Tarjánban elég durva az idő... Psycho kikapcsolta talán a gépét. Jobb, mint ha egy villámlás után tönkremenne.
Nemtom mit mondott Rettenet az időjárás témáról, de ha jól tudom valami jelentősége volt.:S
csak vissaz is kellett olvasni:)
De látom semmi hsz nem jött azóta:S
Nos..itt picit hidegebb lett, és felhős lett minden...délután még tök meleg volt:(
Kérnék szépen egy időjárásjelentést Újhelyről. ;)
Kezd felhősödni... Még a végén tényleg lesz valami. :(
Ha villámlik, jobban teszed, ha kikapcsolod. Én félteni szoktam a gépet. Néha ki is húzom a zivatar idejére.
Enyhébb esetben csak újraindul, egy közeli villámcsapás viszont leamortizálhatja a gépedet.... (alaplap, proci, ram stb., minden kényes benne)
Nem semmi. Itt kb. fél órája sütött ki a nap, és azóta szép idő van. Nemsokára talán itt sem lesz ilyen szép tavaszi idő. :(
Kezdek parázni, mert ilyen nagy viharban gyakran elmegy a net, úgyhogy ha nem jönnék... :((
Remélem a kábelek most tartósak. :S
Az IE-től falra tudok mászni, olyan egy fapados kis izé... :) Megőrülök tőle, hogy mindent külön ablakban kell megnyitnia.
Próbáld ki a Maxthont (korábban MyIE2), IE alapú, de tud füleket kezelni. Amíg nem volt Firefox, azt használtam. Azóta Firefoxot. (a Mozilla utódja) Alig volt olyan, hogy át kellett menni IE alá.
Vihar van, de nem gyenge szinten :S Jujj, de rég láttam ilyet. Utoljára októberben volt kb. ilyen égzengés.
Mivel az én állataim, és én akartam őket, ezért illik nekem elvégezni, de szokott segítségem lenni, de a munka oroszlánrészét én végzem el.
Más: a szívbaj jött rám, mert ebben a pillanatban akkorát dörrent az ég, hogy összerándultam.
Hopp, elkezdett szakadni az eső is, jó hangosan.
Persze, Explorerem van, de van Mozillám is, mert van amiben az jobb, de vannak gyengéi annak is :S
Még szerencse, hogy nem napi rendszerességgel kell. :)
Mindig rád marad az a munka? Meg úgy általában az állatok ellátása?
IE-t használsz? Vagy valami "tabbed browsing"-ot támogatót? Az IE7 készülőben van, abba már beleteszik a "fülek" támogatását. Nagyon megkéstek...