Nem mondtam, és nem is mondom, hogy nyelvzseni vagyok. :P
Ahogy gondolod. Lehet, hogy csak a tesztjük volt ilyen.
Nem kell naponta. Hetente egyszer vagy kétszer. Nyáron pedig elég 1,5 hetente mert akkor sokat vannak az udvaron. Amúgy nem is néztem, tényleg pontosan saccoltam? :)
Na itt hagylak Titeket... :(
Agyhalott vagyok és még készülnöm kell a holnapi vizsgámra is... Sziasztok!
Dr. gradU nem lehet mindenki nyelvzseni! :P :D
Meg sem próbálom. Ne hiszem, hogy minden nyelviskola ilyen, majd keresek inkább egy normálisat.
Egyszerű tényleg, például összehasonlítani több böngésző tulajdonságait, melyikben mi a hiba, stb.
Rutinos vagy. Elég pontosan megsaccoltad, mikor jössz vissza. :) Mondjuk érthető, ha naponta takarítani kell őket...
Pedig csak arról kéne írni, hogy mire való, milyenek vannak, milyen extra szolgáltatásai vannak stb. Menne az...
Tengerimalac takarítás kész! :)
Ismét pótolnom kell a kiesett fórum dózist. :)
:DD
Az is szép lenne, amikor a valszám tanár magyarázná, hogy milyen valószínűségek vannak egy pénzérménél (fej, írás), és miután feldobja, megáll az élén. :)
Nem mondták, hogy szaknyelvi lesz, azt sem, hogy vigyünk szótárat, és tényleg magyarul sem tudnék 250 szót összehozni a böngészőkről. :S
Ez jó! Annak ideján mi is megjegyeztük őket. :)
Nekem a kedvencem nem beszólás volt, hanem az, amikor a fizika tanárunk be akarta mutatni a gravitációt és feldobdta a krétát. Elkövette azt a hibát, hgy nem nézett fel, csak feldobta és várt... A kréta meg fennmaradt a lámpatesten. Mi meg majd megszakadtunk a nevetéstől... :) Szegény, így utólag sajnálom őt. :)
Jövő hétig simán összehozzod. Wikipedia, browser. Ennyi. ;)
Nem kapcsoltál? :-O Ez lett volna a fogalmazása...
Jujj... :( Tudtad, hogy informatikai teszt lesz? Azért elég durva szívatás, ha elfelejtik közölni...
A 250 szavas fogalmazásban rizsázni kell. Tudod, mi a böngésző, akkor leírsz mindent, ami eszedbe jut róla. Pl. a Vicclapot. :)
Egyszerű a megoldás! A következő állatkádat amit kapsz hívd majd Fórumnak, vagy Vicclapnak és akkor mindig veled lesz. :)
Akkor írnál nekem egy fogalmazást róluk? Azt mondta a fickó, hogy a jövő héten még beadhatom a kitöltött tesztet, ha gondolom...
De aztán ne szerepeljenek benne a következő szavak: norbi, update, motor, zöld, fehér, zöld-fehér, fradi, ferencváros, foci, chopper... :)
Én nagyon nagyon...(244 nagyonnal később)... szeretem a böngészőket.
:)
Többön múlt. Szaknyelvi (informatikai) tesztet adtak ki, de olyat, hogy tényleg egykét szót értettem csak meg belőle. Ott szóltak, hogy szótárt lehetett volna vinni... :( Grrrrrrrrrrrrrrrrr
Arról nem beszélve, hogy szinte semmi nyelvtani rész nem volt benne, csak számítástechnikai szakszöveg.
A vége lett volna a legjobb! Írjon 250 szavas fogalmazást a böngészőkről angolul. Hát én még magyarul sem tudnék ennyit írni róla... :(
Mindenesetre elhoztam a tesztet, gondoltam gyakorolni jó lesz. Miután eljöttem már nem is maradt ott senki, tehát túljelentkezés lesz erre a tanfolyamra... :)