Fizikatanár: "Felkiabálójel". Ezt mondjuk direkt mondta.
Az a tanár nagyon jó órákat tart. Egyszer a szemközti társas ház egyik ablakában megjelent egy vézna öregember és mindenki őt bambulta, tanár meg: "Mi van, nézitek Robi bácsit? Reluxának álcázza magát."
Ha idegesít akkor nyugodtan szólj:)
:) Rájöttem, hogy motoros szerkóról van szó. Minden nap beszélünk a motorokról... :)
Én meg pont elkerültem dödit. Megjöttem, és azóta nem írt...
Furcsa, hogy azóta sem írt a fórumba egyszer sem. Biztos nem felejtette el, hogy volt egy puncstortája...
Még egy eszembe jutott, ha már tanár beszédeknél tartunk. A magyartanárnő látott valakinél egy szalagot és kedvesen így szólt: "Jaj, de jó, hozol nekem is egy ilyen szalagbavaló hajat?"
...utána ő is röhögött saját magán :)
Jah, azt kihagytam, hogy motoros cuccokra gondolok..nem szoktam kesztyűt hordani ilyenkor:)
Hát, ő nem.... De azért még nem dőlt össze a világ...
Nem hinném, hogy megbántanád vele... Lehet, hogy kengurubőr cuccokban mászkál. ;) Meg kengurus csokit eszik. :D
Érdekes volt az elbúcsúzása... Azóta nem is írt...
sokan írják az ilyeneket... Nekünk eddig csak annyi volt, h a matektanát egyszer 6-ot mondott és 7et mutatott, és a teknikatanár azt mondta, hogy szelektív hullagyűjtés.
Aha, én is bírtam őt :)
Remélem jól van.
Szerintem már el is felejtett minket:((
Nembaj, akár mit is csinál most (remélem napozik puncstortával), akkor is jó fej volt:)
:))) Van egy kis füzetem, oda gyűjtöm a hülye megszólalásokat, most olvastál a gondolataimban.
Vagyis a nőstények tovább élnek. :)
Jók ezek az elszólások. Egy füzetet meg lehet tölteni azzal, amennyit hall az ember. :)