mint ahogy minden más képnél is hasonlóképen. most itt miért baj ez? vagy hiányzik talán az anyázászsidózáscigányozás?
Az ember elolvassa a kommenteket, mert lehetnek érdekes megjegyzések. De ti tök nem ide illő dolgokról (is) beszélgettek....
a csaj 5-ös de viccnek 1-es......3ast adok rá
én koncentrációt írtam volna, az szebben hangzik:)
vagy zavarunk a rejszolásban a képre?
Cseréljetek e-mail címet, de ne itt pofázzátok meg! Nem vagy te moderátor, hogy megmondd ki mit tegyen. Ezt bízd a szerkesztőre!
nekem nincs ennyi időm. általában van annyi melóm mostanában, hogy néha hetekig alig tudok benézni egy kicsit. aztán persze van olyan is, hogy lazábban vagyok, akkor eljövök unalmat űzni:)
nekem van blogom ahol kiélhetem magam,meg irogatok egy magyar média celebritás blogjába is egy kis összeszokott csapattal. Csak azért nem írom le a nevét mert akkor odatódulnak a gay petya féle emberek akik csak idegesítik az embereket ott,
vigyázz, mert szavadon fognak. amúgy én már változtattam nicket mert untam a régit. de ha kirúgnának én se jönnék többet. valahogy csak megbírkóznék az írási kényszeremmel:)
Én bizony nem jönnék más néven, úgy tartom ha egyik nickemen hülye vagyok akkor a másikon se bújok ki a bőrömből, szóval itt a lehetőség hogy megszabaduljatok tőlem. Csak elég levelet kell írni Sanyinak hogy zavarok és már mentem is:)
Sha/kira: amúgy láttad már a nickrokonodat, mibe öltözködik?
majd visszajön más néven. az ilyen idióták semmiből nem tanulnak és asziszik majd jól bebizonyítják az igazukat. pedig csak kiröhögi őket az ember
szerintem Sanyi tiltotta miután lesanycizta:) Egyébként Sanyi írt nekem mailt hogy ne vegyem fel a kesztíűt és csak azért nem tiltott engem mert régen ittvagyok és elég aktív hozzászóló vagyok, de nem is a letiltás miatt fejeztem be hanem mert megkért rá
shelbycobra: pedig a kedvenc "haverod" rögtön rádmozdulna:)
na persze. én se vagyok hülyén néznék ki ilyen gatyában:)
Szerintem egy intelligens szőke nem vesz fel azért egy olyan gatyát amiből félig ki van a feneke... ÉSSS nem vagyok féltékeny!!!