Csak azt írták többen, hogy _feleségnek_ nem kellene ilyen nő.... :)
Hát tudod, néha csodálkozom, hogy még nem halt ki a Föld... ilyen előítéletek mellett :-)
Tudod, Enkeli, nem csak te vagy előítéletes. ;D
valaki elmagyarázná mi ez a su név mit akar ez jelenteni? ennyi erővel én is lehetnék at
Su nem csak én állítom hogy sötét vagy tehát ez már ténynek minősül egyébként sötétvagy ha azt írod sötét vagy
Azért megnyugodtam... az ember azt hinné, hogy ti hülye fiúk mind az ilyen csirkékre buktok, hát, ezek szerint nem, és akkor már nem is vagytok hülyék. :) Na jó, GayPetya eleve kivétel *bocsi* :-D
ja, jó kis kép...:DDD (Bár azt megkérdőjelezem, hogy ide való-e? Nem baj, azért elnézegetem...;))
Maiden-fan: attól félsz, hogy nem tudnád megtartani?;) Enkeli: akkor nem értem mire a nagy érdeklődés:) somebody from the hell: honnan tudod az indítékait? atiat: sötét vagy
A lázadás az mi vagyunk, rockerek (és nem a Tokio Hoteles hülyékre gondolok). Ugye, somebody from the Hell? Amúgy a csaj jól néz ki, de azért kiváncsi vagyok rá előről is. Meg közelebbről is... :D De azért barátnőnek nem hiszem, hogy túl jó lenne...
Enkeli: Ez a csaj tipikusan olyannak néz ki. Csak nincs kiírva a hátára..... :)
Su: TUDOM, hogy gusztusosabbak :PPP GradU: nem tudom miért, de a molesztálásról valahogy az ugrott be, hogy ezek után nem csoda, ha néhány férfi szerint a nők akarják, hogy megerőszakolják őket... shelby: szívesen :-D
Nagyon kihívó. Biztos a zaklatás, molesztálás részét is élvezi a dolognak. :S
gayPetya22! ezt nem az ilyen kis akárkik találták ki!! Ezt sokkal régebben, sokkal értelmesebb emberek csinálták először. ( a szakadt nadrágra gondolok) Persze az nem volt ennyire csípő khm alatt... Akik most így hordják (lásd kép), azok pusztán divatból. A DIVAT PEDIG NEM LÁZADÁS!
Skyler te a ruhából megállapítod, h sötét?