Skylertől idézek "nem rína le róla hogy egy sötét liba" Su-tól "tetszik ez a ruha" csak én érzem az iróniát?
Enkeli: téged is érdekel mi van rajta elöl? vagy csak megnyugtatásul vágysz rá, hogy a tieid gusztusosabbak;)
szerintem pont annyit takar el amennyit kell és még így is hagy felfedezni valót. nekem teccik ez a ruha:)
Enkeli most olvasom csak, köszi hogy nem szeded ki a gégém:)
szerintem ez nem annyira meglepő kép.Jó persze én is megfordulnék utána, de le nem szólítanám csak azért mert így öltözik
szerintem nagyon hot bizti csupaszon napozik :DD
Nálunk a suliban volt olyan,hogy a konzervatív igazgató hazaküldte azokat a csajokat akiknek kilógott a köldökük vagy túl rövid volt a szoknyájuk. Ilyen emberek is vannak.
Nem kell kiábrándítanod, akkor is az, legalább rejt némi titkot, de ez.... Sőt, tartom, hogy ami szép azt nem kell takargatni, de a megfelelő helyen és nem az utcán, vagy a nagykörúton. :)
M.V. ki kell éábrándítsalak, apólós csajokról is ez jut mindenkinek az eszébe, a jó lábról a jó seg.g a jó seg.g-ről...
Én nem azt akarom mondani, hogy a nők öltözzenek be burnuszba, de ez is túlzás. Semmi sejtelmet nem hagynak egyesek a pasiknak. Mondom én, a nő, ha egy pasi meglát egy jó lábat, meg egy pólóban feszítő cickókat, az juthat az eszébe, milyen lehet ruha nélkül, de ha ennyire mindent megmutatnak, akkor csak egy gondolat maradhat hátra...milyen lehet az ágyban...hogy finom legyek.... szerintem. :)
Szep alakja van az igaz, de ha egy kisse tobb ruhat venne fol magara akkor nem rina le annyira rola, hogy egy sotet liba.
Bírnám már megfordulna az innen hátulról bombázónanak kinéző illető, és egy borostás férfi vigyorogna vissza ránk ehhehh
gayPetya22: szépen kérlek téged is hogy NE, neeee. Senkit sem sértettél meg, de vannak néhányan, akik allergiásak erre. Tiszteld már ezt bennük, még ha nehéz is.
Enkeli: Azt hiszem, nagyon sokan megnéznénk róla egy szemből készült fotót is. :)
Ne kezdd el megint! Elég volt már. Hírdesd más helyeken.
ünik,az Alibiben is sok ilyet látni persze ott nem csak a lányokon:)Ez egy olyan lázadó tinédzseres naci:)
Enkeli:köszi a gégém nevében is:)bár nem adom azért olyan könnyen:)igy senkinek se fáljon rá a foga:)Annak aki azt hitte,hogy kitiltottak/és már kezdett örülni:)/sajnos rossz hirem van,mert nem:)De azt megígérhetem,ha egyszer még is kitiltanának,akkor nem fogok visszajönni más néven:)Én még mindig azt mondom,hogy senkit sem sértettem meg azzal,hogy beírtam:Éljenek a melegek(18)még ha fel is háborodott rajta egy két ember,de az is igaz,hogy nem volt ide való:)A kép tetszik:)még ha ez furának is t
KÖNYÖRGÖM, NE KEZDJÉTEK EL!!!!! Nekem shelbyvel semmi bajom, bár a melegekkel kapcsolatban más nézeten vagyok, de ezért nem fogom kiszedni a gégéjét... qwe: én se vagyok moderátor, de kérlek, ne... *szépen néz* A csajhoz visszatérve: megnézném, elöl mi van rajta.