Nem vagyok divatbolond, nem vagyok pasi, három gyermekes anyuka vagyok és már nem is mai csirke. De! A szép az szép, ezt már rajtam kívül is többen megmondták.
Gyönyörű alakkal, ragyogó tiszta bőrrel ez a lány úgy szép, ahogy van! Mondhattok akármit... (esetleg savanyú a szőlő?!)
Ajándék, ajándék látvány, magasztaltassék az Úr neve (akiben egyébként nem hiszek)
az ilyen minek vesz fel egyáltalán ruhát? XDDD
Szerintem jól néz ki, bárcsak mindenki illyen gusztustalan és undorító lenne.
jaja Húsleves, igazad van. szerintem ez így már undorító.
Hej! Csak hajolna le egyszer az utcán!
Szerintem jol nézki de a látszat néha csal lehet hogy a mele és az arca nem ojan jo.
Domingo tood,sztem vannak csajok akik ezerszer jobbak ennél a kis ribinél,csak ők ruhát is fölvesznek!!!Mé kell így kinézni ahhoz,h azt mondják,h jól néz ki?Akkor lenne igazán jó csaj,ha nem kéne így öltöznie,h észrevegyék a pasik...(sztem egybk. a sarokra készült)
Fekete Tündér...hogy neked mennyire igazad van...:) nekem uis ezek voltak az 1. gondolataim...
ááááááááááááá én miért nem ott?? annyira meg hogy zimmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok a 171. Nekem az a véleményem, hogy soknak van véleménye. Ez jelent valamit, nem? Vélemény?
ilyen seg*em lenne én is mutogatnám
Az egy dolog hogy jo az alakja és hogy szakadt a farmer.Nekem is van egy Versache farmerom ami széjjel van szaggatva,de nem log ki belőle a fél hátsom. Ez általában a pasiknak sem tetszik,inkább cikis dolognak tartják.Dehát...Kinek a pap,kinek a paplan...
feltűnési mániája van vagy egyszzerüen hülye
nem vok lezbi, de tök jó alakja van. mondjuk aki így öltözködik, az szrntem is egy kis pics a, de jobb,mintha 20 kilóval több lány venne fel ilyet... Domingo, egy nagy fszt. Én is megtehetném, csak nekem van agyam is és nem festett szőke vok
Másrészt meg iszonyatosan kínoz így minket (pasikat), mert teljesen leköti a figyelmünket, és eltérít olyan dolgoktól, amelyek talán normálisak lennének. Szeretem, ha szépek a csajok az utcán, de azért ne öltözzenek úgy, hogy: "Gyere, b*sszál meg itt helyben, most azonnal!" Ennyire meleg meg nem lehet...
Én az ilyenekben azt utálom, h tényleg gyönyörű a csaj (nekem tetszik, nyugodtan hurrogjatok csak le), és szívesen legeltetem rajta a szemem, DE: Ha az utcán vesz fel ilyeneket, akkor nem hinném, hogy olyan hűséges típus lenne, vagy legalább is büszkesége és tartása nemigen van. Ha a bnőm vesz fel ilyet otthon azért, h engem meglepjen, annak kifejezetten örülök.
Egy no nem attol lesz jo no hogyy milyen ruha van rajta hanem sokkal tobb mindentol de a ruhatol fuggetlenul ez a no jol nez ki es ebben semmi rossz nincs