4,78... Ennyire vicces lenne ez a kép? Vagy esetleg mindenki a hölgyet értékeli? ;)
viszont lehet h igazad van shelby, mert akkor tul tökéletes lenne..na mindegy
de mér kell rögtön azt gondolni hogy nem lenne jo feleség?? lehet h szereti ha megnézik, meg minden, de lehet h amugy tök rendes, értelmes söt megkockáztatam: intelligens. annak ellenére h szöke
utána meg jön a tockos meg a két napos duzzogás. Tényleg megéri megnézni:)
Helena: nem irigykedni kell, hanem nyugodtan vetközz neki te is;)
Helena: De. Abban is megnéznék, de így még a feleséggel karöltve haladó férfiak is megfordulnak utána. Kivétel nélkül. Őt ez élteti.
Figyelj én se azárt járok póló nélkül mert tetszeni akarok a csajoknak hanem azért mert melegem van, mondjuk, de gondolom itt nem a hőmérséklet az elsődleges kiváltó ok
De miért nem lehet felvenni egy normális topot?! Még mindig nem értem. Jó, biztos szeret tetszeni a férfiakneak.. de rendes topban is tetszene sztem... nem?
Feleségnek? egy ilyet? kizárt. Rendes csaj kell aki tud két szót szólni társaságban is és nem az a legnagyobb baja hogy letört a műkörme és nem trendi a mobilja
Na a vallás nem érdekel. Egyik korban sem... Bár ez a hölgyike biztosan jó előadásokat tartana:)Mint termékenységi istennő...
azért irigylem azokat a kultúrákat ahol több feleséget is engedélyeznek. az egyikkel lehet beszélgetni, a másik csak ágyasnak jó, stb.
shelbycobra: gondolod ez is összesz.rná az udvart:)
kcsabbbika: pl arra ami. egyiptomi istenség. becézés nélkül. azért szórakoztatóak az ilyen előítéletes félreértések. persze ha figyelmesen olvastál volna.......
Helyes! Ilyen nő nem feleségnek való. Barátnőnek max....:)
Nekem is tetszik meg minden, mert ki az a férfi akinek nem tetszik? De olyan mint a nagytestű kutya: nagyon cuki, jó vele lenni, magabiztosan lehet vele sétálni,megnézik vele az embert de otthonra nem kéne
szerintem ha nem csorgatod rá a nyálad, akkor nem lesz pofozkodás. nem kell odamenni körbeszaglászni és megjelölni;)