A SU az angol női becenév. Mire gondoltam volna. Shelby: kár hogy ezen cicákból nincs több...akkor anno többet szedtem volna:)
Su az ilyen végigpásztázásokból meg szemezésekhből szoktak kialakulni a legnagyobb pofozkodások. Szerintem ez valami fullextrás plázacica egyéni stílussal
kcsabbbika: attól, hogy a te műveltséged az adott területen hiányos, még nem jelenti azt, hogy rózsaszín. már megbocsáss
lehet h ő a férfiak jótevője aki az utcán is törődik a munkájával:)
azért aki így öltözködik, annak bizonyos területen megvan a magához való esze. különben se kell minden nőt lerohanni az utcán(pedig milyen jó is lenne:) a legtöbbet csak végiggusztálja az ember. mint ezt itt
Hát nem tom de én ezen tipusokkal nem beszélgetni szoktam:) Még csak nem is sakkozni:)
Ja!? A fax gondolta ilyen rózsaszín nickkel..:) shelby: nagy kopasz ember nagyot esik....
az ilyen csaj a "12 egy tucat" kategória, simán elfelejted ha ránézel valakire aki értelmesen meg is tud szólalni,.Persze van olyan hogy a szépség és az ész együtt jár de valljuk be ez általában nem túl gyakori
Helena: dehogynem kellene neki. egyébként meg tényleg csak annyira van levetkőzve, hogy egy normális embernek csak egyetlen gondolat maradjon meg a fejében ha ránéz;) kcsabbbika: te rohadtul el vagy tévedve szerintem, vagy ha nem akkor inkább annál a gaygyereknél próbálkozz
Szerintem biztos díjazná a 3 ajtós szekrény kopasz barátja, mert az ilyen csajoknak általában olyan van
Ehheehhee.... 1 éves fiam van:)) Ennek se nagy kunszt csinálni egyet:)
én már durvábbat is láttam, mseg különen is:szőke
Azér' kíváncsi lennék a fejére.. =)
na abból a korból már kinőttem....
Ismerek egy kiscsajt a bevállalósabb fajátból akinek egy tizenéves srác benyögte a haverjai elött hogy :de megdugnálak! Gyerek lehetett 12-13 éves a csaj 18. Odament kézenfogta a gyereket és elkezdte behúzni a buszmegálló mögé: hogy gyere megnézzük milyen vagy( persze poénból) a gyerek meg elvörösödött és úgy futott el mint aki rakétából lőttek ki.
Nagyon bírom ezeket a megdugNÁM ,meg szoptNÁM,KinyalNÁM beszólásokat. Általános iskolában szoktak ilyeneket mondani a fiatasl tizenéves srácok