Ó Te! :D
Beszéljünk Rólad! Pl.: Neked van kedvenc állatod?
![]()
vagy
![]()
esetleg
![]()
Már megvolt. Nekik ennyire telik. Ennyit róluk. :D
De beszéljük ki az egyszerbeírósokat:))
Aha... Az elején engem is rendesen elbizonytalanított psycho abban, hogy idejöjjek, mikor eleresztette azt a megjegyzést amm-re, hogy "ezzel a nyalizással unszimpatikusabb lett, mint az eredeti":)) utána meg semlegesnek akart beállítani... mind1... ezen már túlvagyok...
:)
Nincs valami témád? Unatkozom. :D
Megvédjük a territóriumunkat? :D
Nem, én valójában nem akartam bántani. Csak nem szeretem, ha valaki azzal jön, hogy mondj már valamit, mert unom magam.
Amúgy meg a kép hsz-ei alapján már besoroltam szegényt Shrek cica és Hello Kitty után...
Leginkább rád, és Psychora gondoltam. Ti szoktátok üdvözölni őket. De most a kedves Harimata is segített. :)
Fogadóbizottság=Psycho, Harimata??:PP
:D Az újoncok gyorsan lepattannak. :) A fogadóbizottság szépen elintézi az összeset. UTELANY, aki persze csunyadiszno rájött, hogy mégsem bizonygatja nekem, hogy márpedig ő az, mert még kiderülne... :)
Csunyadiszno értelmes volt, és gonosz.
Psycho:)) Mondom, érdekes figura vagy te:))
te kezdted az oktatást, de semmi kedvem ebbe belemenni, szal CSÁ!
Mit? Te bunkó kis ...! Idejössz, írsz 5 tartalmatlan mondatot, aztán úgy kezelsz minket 13 évesen mintha a te seggedből jönne a napfény! Ébredj fel, és ennyi idősen ne viselkedj így mert nagy pofont kapsz majd az élettől! Mire föl vagy úgy elszállva magadtól he?
TE miért nem írsz valami érdekeset?? Mi már írtunk fejenként párezer hsz.-t. Te meg csak teszed itt magad. :P Amúgy sem vagy szimpi, mert igénytelenül írsz.
Hát, végül is mindenki úgy ír, ahogy tud. :)
Azt azért elárulod, hány éves vagy?
oh hétvége van! legalább most írhassak úgy ahogy akarok;)
Talán gyakorold a helyesírást, azzal is ellehetsz egy darabig és akkor nem unatkoznál! :P :)