Részben véreb. :) Többet nem árulok el, mert kinyír...
Tipikusan úgy van, hogy ahol a pénz (a netre és a gépre) ott kevés a nevelés és az értelem. :)
nah ok. sorry mindenkitől akit megbántottam, csak naon ideges vtam 1 hülye játék miatt. am nem vok plazacica, sőtt kimondottan utálon a "jaj ma milyen színű ruhát vegyek fel?" típusú csajokat. és hülyének se nagyon mondanám magam, 11. lettem a zrínyin. még1szer bocs mindenkitől
Hát én nagyon szeretem a cicákat is és a macikat is és a kedvenc állatom az amelyiknek állatnak a nevében mind a kettő féle benne van.
Milyen kutyusod van? Egy kémnek, biztos egy véreb, vagy kopó kutyája van. :)
Egyetértek. Még annyit tennék hozzá, hogy a mostani kissrácok többsége is tiszeletlen, nagypofájú, agresszív, üresfejű hülyegyerek. Csak nevelés kérdése... Amelyik kap nevelést, abból akár ember is lehet, a többiből meg plázapi**a vadász lesz, meg vandál állat.
Biztos ő is The rasmusos kisrocker:PP
Jólvanna, de nekem atrtól még meg lehet érteni a mondókám, a tied pedig eléggé értelmetlennek tűnt:PP
Nem tudom miért érzem úgy, de a mostani kiscsajok többsége nagyon el van szállva magától, ezek a plázapicsa típusúak. IQ light, de úgy kezelik a világot mintha körülöttük forogna. Én mindig tisztelem a többi embert, amíg ki nem derül, hogy nem méltó erre esetleg (még így lathatatlanban is) és nem tudnék ilyen bunkó sem lenni és most nem csak annára gondolok, hanem úgy az életben is. Ezek a kiscsajok (12-14 évesig) nem tisztelik a valamiben felettük állóakat és már a fórumokon is megnyilvánulnak. anna azzal a "lesz.rom" hsz-val hozta ezt ki belőlem amit írok, de úgy érzem igaz.
Bagoly! Ez kb. az 5. elírásom lehet, neked meg kb. minden 2. hsz-odban van... :P
Aha, én meg akkor még nem tudtam, hogy puncstorta ausztráliai, és ezért néztem hülyének, mikor megkérdezte, hogy műxik e még a csapat...
Van egy kutyám, de nemadom ki őt sem.
Csak 1 szó maradt ki... :)
Van egy kutyám, de adom ki őt sem. :P
?????
Rám senki nem akart támadni. Igaz, le is sz**ták, hogy beírtam. :D
Köszöntem egyet, aztán a mai zenét kezdtem szídni. :)
Kémkedés...
Talán a 8 literes, 10 hengeres motorral szerelt Dodge Viper. :P
Egyébként a pókokat nem csípem, a pacik meg nem érdekelnek. A kutyákat meg szeretem, már amelyiket lehet. :) Van egy kutyám, de adom ki őt sem. :P
És Neked, mi a kedvenc állatod? A cica, a madárpók, vagy valami más?
az a baj, hogy sokan elriadnak tőle!
Marcikám azt elfelejtetted, hogy én mit kaptam Tőled amikor ide írtam először?
Aki fórumlakó akar lenni, annak úgy látszik túl kell élnie a "beavatási szertartást", azaz az üdvözlést! :D