Ez jól hangzik. Etetnéd és még nevelnéd is?!? Ez lenne ám a biznisz! :)
Arra vigyázzál, hogy nehogy postásnak, vagy szórólaposnak nézzen... Kár lenne érted... ;)
Végülis néhány tényleg jól néz ki. Nem mintha magamnak olyat kívánnék, de..:PP Mind1...
OK. Majd lefegyverzően kedves leszek vele, vagy megetetem jó sok finom kutyakajával és aztán ha átneveltem, hazaküldöm... :P :D
Hát ez teljesen természetes. Én is így vagyok vele. :) Köröznek, vruuuuuuuuuuummmmmm... és jó monoton is, meg pont akkor lehet a legaktívabb az ebéd miatti emésztés. Mindig elalszom rajta. De néha van 1-2 érdekes mozzanat, vagy ha a Raikkönen nyer, akkor mindegy, mi volt. :D
Nem divatrockerekre gondolok, azok csak felvesznek egy pulcsit és azt hiszik kemény csajok meg olyan együtteseket hallgatnak mint a The Rasmus és azt hiszik az a rock :S Én most ezekról a plázakurvákról beszéltem akik magukra raknak egy kiló sminket, felvesznek egy csípő nadrágot és akkor "bombanők" 13-14 évesen...
Na jó, meglátjuk... :D Odaviszem majd egyszer, miután kiéheztettem. :D Otthagyom 1-2 napig... :)
Sztem jó a sima kávé, csak norbi cukor nélküli cukor kell bele...
Macskamedve, medvemacska?
Elárulod?
Az félrevezetés volt! :P
Egy jó kémnek kell az álca! :)
Ó Te szegény! Pedig kell majd az éberség ha megint mentek este bankügyekben... :)
Norbi kávé nincs? :D
Hát vegyél fel alá mást is, mert letépi rólad. :)
Egyébként engem enne meg, én vagyok közelebb hozzá. :) Múltkor egyébként munkaidőben beraktál egy képet... Talán mégis megtalálna a véreb, ha segítenék neki egy kicsit... :D
annanna, van egy ilyen válasz erre gomb, ha arra kattintasz, akkor tudni fogjuk, kihez szólsz.
Soha többé nem nézek F1-et...Nemigaz, hogy mindig elálmosodom...tavaly meg 2-3 éve is mindig elaludtam, úgy a 30. kör körül, és Palik üvöltésére ébredtem, amikor valak ia végén előzött...Megint tiszta álmos vagyok...:(
Mármint engem? Ugyan, meg sem találna.
Álcáznám magam, mondjuk valami lila ruhadarabbal... ;)