igen de úgyse fogyna belőle semmi. aki nem ad tojást azt minek meglocsolni? aki eg ad annak már mind1:) csődeb visszük a kölni gyártókat =)
:D Egész jó ötlet! :) Amennyi nő utálja a locsolkodást, jó sokáig elég lenne a kölni... ;) Egy kis üveg kölnivel az országot be lehetne járni, szerintem. :)
igen erre én is gondoltam:) vagy át mehetne haloween-ba: tojást vagy locsolunk!
:) Elég is... :) Viszont ha egy pohár vízzel locsolsz, akkor nem lesznek szagosak tőle, és talán legközelebb meggondolják, érdemes-e meglocsolni... vagy elég a verset elmondani, és bezsebelni a piros tojást. ;)
Nem vagyok én olyan, hogy visszalocsoljak... elég ha mi nők "szaglunk" ilyenkor a családban... :)
Ha már így belelendültünk NEKTEK IS! de ha annyira sok a kevés mért nem locsolsz viszza?:P szerelemben, háborúban, locsoláskor mindent szabad:DD
Köszi! Neked is!
És sok/kevés locsolkodót! (ahogy szereted) ;)
Igen, olyanok... csak a női jobban tetszett:)
Nekm van férfi és női agy is...
A női nagyon jó, de a cipők, a ruhák, meg a vásárlási kedv eredetileg nagyobb...:)
Na, igen... Valami ilyesmire számítottam. ;)
Mennem kell, majd délután leszek. Sziasztok!
Én láttam férfiagy változatot. Ott középen volt a szex, mellette a sör, az autók a foci, meg ilyesmik.
Biztos készült hasonló rajz a férfi agyról is. Ott egészen más központok vannak... :) Például van egy tippem a legfőbb központra... ;)
Látod a férfi agy meg olyan kicsi, hogy arról már rajz sem készült... :P Bocsi fiúk! :)
A Playkitten honlapját nézegeti... :)
Ezt a képet most találtam, és szerintem tök jó :)