A "válasz erre" gombra kell kattintani.
vagy nekem is kiteszi csak én nem látom? O_o
mi bajotok a csirke fejekkel? van nála jobb kaja de azért finom;) amúgy ha úgyis kokszot csinálsz legalább nem fázol:P jut eszembe: hogy lehet berakni h mi az előzmény?:P
Tudom, hogy ugy sem tudtok kovetni, de szerintem szegyen ez a 21. szazad, amelyre jellemzo tobbek kozott az egyenek uniformizalasa, valamint a hagyomanyok kiirtasa is. A tobbit nem is emlitenem, mert folrobbanna az internet.
Ha igazán éhes lettél volna, akkor előbb elveszed, és nem várod meg, amíg szénné ég. :)
Szénné égett? Akkor hasmenésed már nem lesz... :)
Dehogynem!
Reggelire sütöttem egy kis kolbászt, és vágtam hozzá foghagymát is...:)
Egy cseppett szénné égettem az egészet:D
Hányingerem volt...éhes voltam;):DD
:SS Ezek szerint már nem fáj a hasad, mint tegnap... Pfújj csirkefejek! :)
Ezaz! Szedjük le a csirkefejeket! :)
A Mi boldogításunkra egy macskatestű csirkefejű lény a random:SS
Le a csirkefejekkel!:)
Akkor most felmerül a kérdés, hogy Te hány éves is vagy? :)
Hát az érdekes lenne, ha itt csak a 18 alattiak lennének...
a 21. század embere nem locsolkodni hanem választani jár ilyenkor.. legalábbis 4 évente;-] aki még nem 18 az meg a vicclapokon és más hasonló jellem fejlesztő lapokon lóg;)
De a kocsmában fizetni kell :)
Amúgy a 21. századi gondolkodású emberek nem járnak locsolkodni. Örülök, hogy ide csupa ilyen emberek járnak :)
Köszi, tudom. :)
Egyébként nem szoktam locsolni járni, nem látom értelmét. Aki inni akar, inkább a kocsma felé vegye az irányt... Aki meg piros tojást akar, az meg a baromfi telep felé. Igaz, ott nem pirosat kap... de legalább biztosra mehet. :)
gradU, hogy te milyen gonosz vagy! :)
nah igen valamit csak adna.. aztán amikor a seprűk meg fémszerszámok záporoznak rád meggondolnád magad!:D nah én megyek bye
Minek meglocsolni? Hát bosszúból, mert nem adott tojást. ;) Épp te vetetted fel, hogy zsarolni lehetne a locsolással. Valamit csak adna... :)
Aki adna valamilyen szívnek kedves ajándékot, az kegyelmet kapna, a többiek nem...