Szerintem egyértelmű:)
Az árának.
Az a legjobb, arra elég a kismotoros jogsi. ;)
A csak a magasságának, vagy az árának szólt? :)
Hát akkor nem csoda, hogy olyan bánatos volt... :(
Látogasd meg minél hamarabb. A sok buta gyerek dörömbölt neki az ablakon és kiabálták, hogy hé mozogjál már... :S
Gondolj bele, hogy Johny-t vadon fogták be, Kanadában. Ahhoz képest ez...
Hát elég messze volt, nekem egérnek tűnt. De lehet.
Szép madár, csak rossz volt ott, olyan kis helyre bezárva látni... :(
Ha jártál már az éjszakai állatok házában... az a bűz elviselhetetlen és túl meleg is volt... :S
Nem patkányok voltak? Amúgy olyan szép madár, ugye?
Nem olyan, mintha cellában lenne? :(
Ott volt előtte egy csomó döglött fehéregér vacsira... :S :)
Ázsiacenter? Én ott láttam. Azt akartam írni ftc-nek, hogy ilyet talán majd vehet, de olyan drága volt, hogy a közelébe se nagyon lehetett menni... :)
És ami kimaradhatatlan egy Állatkerti sétából...

Ezen pedig bármilyen meglepő, tigrisek vannak. De olyan melegük volt, hogy nem másztak elő, alig látszanak. :)

Ezt nem hiszem el. :O Apukám ugyanezt a motort lefotózta, itt mutgatta a telefonjában a képet vagy két hete.
Psycho!
Itt van Johnny...

... és egy kis megleptés! :)

Nemrég fotóztam le ezt a mocit, alig volt kb. 1 m magas, de az ára 200.000.- Ft volt...

Tudom, nekem is küldtek hírlevelet hogy lehet ezzel pízt keresni... De sztem ez nem a legtetszetősebb reklán....
Köszönöm a tanácsot de ezt már észrevettem:) de tényleg kösz:) amúgy asszem ez nem 1 reklám channel úgyhogy ne ide írkáljatok plz
Még egy apróság: ha az előzményre kattintasz, megmutatja, hogy mire szól a válasz. Nem kell keresgélni. :)