Szóval tuti luxus:)
Nem tetted ki a lábad a házból ilyen időben, még pár érdekes képért sem:)
Köszi. Az alsó azért gyenge minőség, mert az ablakon folyt a víz én meg a szobámból fényképeztem :)
:D
Az alsó kép olyan videós. Tényleg:)
Ügyes vagy!:)
Trükk: a fényképezőgép mozgóképfelvevő funkciójával "lekameráztam" aztán a gépen megnézve megnyomtam a pause-t a villámoknál, aztán egy PrintScreen... :D
Leraktad a gépet, gondolom, mert gyanúsan ugyanarra néz. :) Milyen trükkök voltak?
Nem csak eredményes hanem trükkös is ;)
Engem érdekel. Szeretem nézni a villámokat, de csak tisztes távolságból. Próbáltam fényképezni is párszor, sűrű villámlásban, de csak egy halvány mellékág volt a legtöbb, amit sikerült lekapni. (max. expo idő 0,5s, 4-es sorozat) Szóval elég jó eredményes voltál.
hát.. nem tom.. ennyiért adják.. ennyiért kell megvenni.. ennyi.
:D
miért kell már így kezdeni a mondandód?
egyébként nálunk is villámlott..én csííípem :)
de azt ugy nem hiszed el,hogy ez ér is annyit? így lehet szépen lehúzni az embereket..
yyyy.. nem tom mit csináltam.. most megy
itt aztán lehetett vízhozam.. enni szórófej egszerre..

jah.. és ugye a KTM váz.. az is egy húzós összeg...
mert egy bicaj is tud olyan élvezetet nyújtani mint egy motor.
szerintem ennek a telója vagy 200.. de ahogy feljött a hárdaszegélyre.. olyan szépen mozdult hogy öröm volt nézni.
nem baj.. ezt sokan nem értik.. de ez nagyon felsőkategóriás volt.
Pár napja voltam egy kerékpárboltban.
Volt ott egy olyan bringa, aminek olyan volt az első teleszópja, mint egy gerenda:D
Az 300 volt.
Sosem értem mire jó ha annyi egy bicaj, mint egy használt motor vagy valami más.
hú vazz.. Hainburgban láttam ezt a 600 000 Ftos bicajt.. a srác csak letette az utcán és bement a boltba..:S kár hogy nállunk nem lehet így csinálni..