Az jó, ha automatikus, mert általában elég is az. De néha jó, ha lehet állítgatni. Az egyszerű gépeken csak a programok vannak, és az expo korrekció van. Az is jobb a semminél.
az nem rossz kis gép.. mondjuk nekem inkább megfelelne egy fuji s7000..:P
Igen, persze. Nem ismerek annyi gépet. Elég a google-t ismerni. A canonokról még olvasgattam valamennyit (eos 300d, 350d). Azok aztán szupi gépek.
3 MP. Nem azzal van a bajom, elég az. Inkább a manuális beállítások hiányoznak.
Valami ilyesmit vennék, ha még nem lenne dc-nk: canon powershot a510 vagy valamelyik továbbfejlesztett társa. Sok mindent tud, és kicsi a képzaja.
ennyi infot hogy sikerült ilyen gyorsan? google?
az enyémben tökautomatikus de éjszakai üzemmódban ha töksötét van akkor tud akár 8 mp-et is.
Na, ez már jobb gép. 8 mp záridővel már van esély, hogy épp csattan egyet alatta a villám. 6x-os zoom, OIS, jó kis gép.
ha nem erőszek akkor nem csinálom:)
A tiédnek milyen a felbontása?
:) Ebben épp az a jó, hogy te rakod össze. De nem erőszak. :)
Én most újabban teleobjektíves gépet szeretnék. Canon-t vagy valamit. De azok olyan drágák :(
Nagyobb felbontású, de hasonló tudású, mint a kodak. 1/2 mp záridő.... Azzal sem könnyebb villámot lekapni. :)
őőő.. nem tom.. nem érdekel ez a dolog.. nekem ha vmi kell inkább megveszem összerakva..:P
Akkor kicsit edzheted a türelmedet vele. :) Párat megcsinálsz, és egész türelmes leszel utána. Érdemes kipróbálni, jó kis precízkedés.
Mivel? Sok türelemmel... :) Ha kézzel csinálnák. De inkább gépekkel csinálhatják.
Mirr-murr aranyos, így felülről fényképezve jól néznek ki a fülei. :)
ha már itt tartunk akkor nekem: Panasonic DMC-LZ1
én még sose próbálkoztam makettel.. az nem az én türelmemhez készült..:S :D:D