jah..:D:D oké.. lassan megyeek viszema képeket.. majd mindjárt beszúrok nektek is néhányat.
hö.. de azzal hogyan méred a hőmérsékletet szelet és a vizet egyszerre? szevasz:D:D a lábassal meg hogy tudod hogy 10 perc alatt esett annyi nem 2 óra alatt?
Speciális műszer?
Kivágod a lábast az udvarra, és szevassz:D
állítóal nállunk is nagyonnagy vihar volt.. 11kor amikor lefeküdtem akkor még csak a távolban villámlott... de van ilyen spec. műszerünk ami méri az esőt és hajnal 2kor 10 perc alatt leesett 20 mm eső..:D
Nem mintha bárkit is érdekelne, de tegnap éjszaka így villámlott nálunk:

nem ment el az étvágyam ettől:P:P
jah.. és lehet hogy egy kicsit megártott a rotten.com..:)
Hát az is. A csajokért meg kell verekednie. De mindig ő győz. Mondtam is neki: ,,Mirr-Murr, ne hagyd magad, verd meg ezt a sok nyivákoló bolhazsákot, a lány macskák várnak rád"
És úgy is lett :)
Ó szegényke, olyan igazi hadirokkantnak néz ki... :)
Reggeli napfény és egy hunyorgó macska akinek össze karmolta a többi macska a fejét

Ilyen melegben nem is tesz jót az a sok evés... :)
Lehet, de láttad milyen golyózáporban voltak. Ot ta tiszta fegyverrel nem nyered meg a vietkongok szívét. :)
Ahogy Forrest mondaná.
Folyton valami king kong-okat kerestünk:)
szerintem az a lötty a fogkefével együtt a puskák tisztítása céljából volt ott, de nem akarok okoskodni.
Igen, de mostmár megfigyeltem, hogy mindegyiknek volt.
Meg valami lötty.
mondtad, hogy figyeljük meg mivan a sisakjára tűzve mikor mennek Vietnámban. A megfejtés: fogkefe?