Lassacskán ftcsrac is visszajön...
(Remélem.)
Így hogy egyedül vagyok, így pang csak igazán a fórum! :D
Sokat vitatkoztam vele, de mikor elment akkor rájöttem, hogy igaza volt félig-meddig, mert egy Hummert 50 méterről CSAK ejtőernyővel dobnak ki, és a filmen is úgy volt, csak összekevertem a szabadesésével, ami 5 méter. 5 méterről lehet sértetlenül ledobni, 50-ről ejtőernyővel.
De azért a többi autó 5-ről sem marad ép...
Kicsit elmegyek. Szia. Majd remélem fél óra múlva jövök.
Szóval:
Ha egy Hummert kidobunk 50 méter magasból, akkor mi történik? :)
Hát ez meg hogy ment el az előbb?? Aha, rácsaptam véletlenül a TAB-ra, utána meg a szóközre. :DDDD Ügyes vagyok. :DD
Láttam, jó sokat vitatkoztatál vele. ;) Ha egy Hummert kidobunk 5
Megkérték a médiában dolgozókat?? :DDD
Sok eszük van...
Az első fórum csapat: Virág, ftcsrac, Chryst, dödi, puncstorta, Samy és természetesen én! :) Utána nem sokkal megjelent csunyadiszno... :S
:DD Igen...
Nyomatékosan megkérték a médiában dolgozókat, nehogy meg merjék említeni, hogy ma bolondok napja van. :DD Akkor megemlítem én. ;)
Lehet, hogy kicsit régebben ismered a Vicclapot, mint én, de nagyjából én is annyi ideje láttam először.
A fórumot én sem vettem volna észre soha. :)) Egyszer Marci kezdte írogatni a képekhez, hogy gyertek a fórumba. Amikor már sokadszorra írta, akkor már benéztem. (talán 1-2 héttel utána) Úgy voltam vele, hogy nem érdekel a fórum, aztán elkezdtem olvasgatni, és láttam, hogy jó kis beszélgetések alakultak ki. Teljesen jó fejek laknak a fórumban. :) Aztán januártól elkezdtem én is szövegelni. Év elején nagyon nehezen akart beindulni....
Harimatát én invitáltam a fórumba, mert láttam a képeknél, hogy nagydumás, és jó humora van. :) Rettenetet is hívtam. :)
Nem politizálok, csak csendesen megjegyzem, hogy az egyik párt jó napon tartja a naggyűlését. ;)
Vagy 3-4 éve ismerem a Vicclapot, és tavaly májustól írogatok rendszeresen.
Amúgy tényleg nagyon "örültem" mikor nem bírtam a mindenki által megszokott Psycho nevet regisztrálni, aztán bizonygatnom kellett, hogy én vagyok az, de az ál Psycho végül beismerő vallomást tett és elment vagy nicket váltott :)
Aztán szeptemberben megnyílt a fórum, amit azóta rendszeresen látogatok. Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az életben nem vettem volna észre a fórumot, csak Virág közreműködésével :)
Előtte évekig az a régi rendszer ment? Mióta jársz a Vicclapra? Én pár éve, de csak évente párszor megnéztem a képeket, és videókat. Csak tavaly év végétől írtam hsz-okat is.
A regisztrációnál akkor valaki olyan szemét volt, hogy az addig beírogatott nickedet regisztrálta magának? Mekkora öröm lehetett... :SS
Igen, úgy volt és pont ezért lett bevezetve augusztustól a regisztráció, mert gyakorivá vált a PS mellett a nick lopás is. A régi hozzászólásinkat kitörölték, valaki meg lekoppintotta az addig használt nevemet.
Mi történt, hogy csak 1 óra volt a Maratoni biciklizésed? Hiányzott a kispárna? ;)
Akkor hogy ment a hozzászólás? Mindig be kellett írni a nevet? Az elég érdekes rendszer, mert bárki hozzá tud szólni más nevében...
:DDD Ez jó volt! :DD ;)
És amikor mindenki itt van, akkor a legjobb. A héten már Rettenet is újra kedvet kapott a fórumhoz, vagy csak unatkozott. :)
Sziasztok! További szép napot mindenkinek!
Mentem egyet biciklizni, ilyen jó időben muszáj. :) Szépen süt a Nap, de kicsit szeles az idő. Időnként olyan széllökések vannak, hogy lejtőn haladva is csak lassultam. Ez azért durva. ;)