Igen... és Psycho letámadott, hogyha "nem mondtad vonla, akkor is mentünk volna". Hopp, ez egy kicsit más lett, de ez volt a lényege. Én először a Honfoglalón fórumoztam, és utána jöttem ide.
Kicsit olvasgassál vissza, megtudod.
Tényleg nem tudom, mennyibe kerül, de jó brutál drága lehet.
Az anyósvicc jöhet!
Abból egy szép kocsit már lehet gyúrni...:)
Fogalmam sincs. Tipp: mondjuk 4-6, mert nagyon extra. Vagy 20... :)
Szerinted hány milka lehet egy olyan?
Igazság szerint már annak idején azzal is megleptél, hogy komolyan gondoltad a choppert... Valami szerényebbre tippeltem volna (cross, sport stb.)
Azért csak nem veszel annyira durvát, mint amit épp beraktál... :)
Gerincvédőt..hát szerintem elég, ha egy protektoros dzsekit felvesz valaki...
A képet most tettem fel:)
Majd kapsz!:)
Én nem tuningolom magam semmi ilyen cuccal. Kávéval sem.
Gerincvédőt mennyire szoktak venni utcai használatra (mármint nem versenyre)?
Majd kérnénk szépen egy képet a mocidról, ha lehetséges... Már teljesen felcsigáztál.. :)
Ja, arra gondoltál amit most tettem be..jah..szerintem is:)
:D
Jó, de azon nem férne el kényelmesen. És neki kéne brümmögnie is. :)
Az autó biztos jól kibírja... De nem ülnék bele. Nagyon rossz érzés lenne, kb. mintha egy ló rúgna meg... ott hátul.. :)
Én meg nem szoktam kávézni:)
Attól függ, ha 100Ft-os coffeint veszel, akkor rákot veszel...ha valami normálisabbat, akkor igen, feldob, több benne a koffein, mint egy kis kávéban.
Mocisruhát...hát..nemtudom...valami dzseki az tuti kellesz, protektoros!
Hogy használt, vagy új, még nemtudom...
:)) Csak hallottam. Nem tudom, mi a hír forrása... mármint a gyökere... (talán hírTV, ki tudja...)
Amiről képet rakott be azt megveheti újonnan is :DD
Én meg délután 2 és 3 között, ha elkezdek olvasgatni, egészen biztosan félálomba kerülök perceken belül. :) Még soha nem ittam energiaitalt. Milyen? Feldob, élénkebb leszel? Más hatása van, mint a kávénak?
Jobban is teszed, ha rendes motoros felszerelést veszel, mert nagyon csúnyán néznél ki egy esés után... Mocisruhát is veszel? Az is hasznos...
Használt mocit veszel, vagy már egy újra sikerült összespórolnod?
Héé..gradU, teh onnan tudod, hogy szóltak a médiának, ha szóltak a médiának?
(Tudom értelmes, de a lényeg kivehető)