Amit most kiadott felül, az úgy tetszik:D Már régebben is olvastam ,de még mindig jó:)
Te kedvedért nem számolgatok...
Áhh..Nem találom...
De valahogy úgy van, hogy a feleség balesetet szenved, és megég az arca fele, de kis termete miatt nem tudnak róla bőrt levenni, ezért a férj hátsófeléről kell az arcát pótolni, és egy bulin megköszöni a feleség a bőrét, a férj meg mondja, hogy elég öröm lesz neki, ha az anyósa megpuszilja az arcát:)
Igen... és Psycho letámadott, hogyha "nem mondtad vonla, akkor is mentünk volna". Hopp, ez egy kicsit más lett, de ez volt a lényege. Én először a Honfoglalón fórumoztam, és utána jöttem ide.
Kicsit olvasgassál vissza, megtudod.
Tényleg nem tudom, mennyibe kerül, de jó brutál drága lehet.
Az anyósvicc jöhet!
Abból egy szép kocsit már lehet gyúrni...:)
Fogalmam sincs. Tipp: mondjuk 4-6, mert nagyon extra. Vagy 20... :)
Szerinted hány milka lehet egy olyan?
Igazság szerint már annak idején azzal is megleptél, hogy komolyan gondoltad a choppert... Valami szerényebbre tippeltem volna (cross, sport stb.)
Azért csak nem veszel annyira durvát, mint amit épp beraktál... :)
Gerincvédőt..hát szerintem elég, ha egy protektoros dzsekit felvesz valaki...
A képet most tettem fel:)
Majd kapsz!:)
Én nem tuningolom magam semmi ilyen cuccal. Kávéval sem.
Gerincvédőt mennyire szoktak venni utcai használatra (mármint nem versenyre)?
Majd kérnénk szépen egy képet a mocidról, ha lehetséges... Már teljesen felcsigáztál.. :)
Ja, arra gondoltál amit most tettem be..jah..szerintem is:)
:D
Jó, de azon nem férne el kényelmesen. És neki kéne brümmögnie is. :)
Az autó biztos jól kibírja... De nem ülnék bele. Nagyon rossz érzés lenne, kb. mintha egy ló rúgna meg... ott hátul.. :)
Én meg nem szoktam kávézni:)
Attól függ, ha 100Ft-os coffeint veszel, akkor rákot veszel...ha valami normálisabbat, akkor igen, feldob, több benne a koffein, mint egy kis kávéban.
Mocisruhát...hát..nemtudom...valami dzseki az tuti kellesz, protektoros!
Hogy használt, vagy új, még nemtudom...
:)) Csak hallottam. Nem tudom, mi a hír forrása... mármint a gyökere... (talán hírTV, ki tudja...)