Amiről képet rakott be azt megveheti újonnan is :DD
Én meg délután 2 és 3 között, ha elkezdek olvasgatni, egészen biztosan félálomba kerülök perceken belül. :) Még soha nem ittam energiaitalt. Milyen? Feldob, élénkebb leszel? Más hatása van, mint a kávénak?
Jobban is teszed, ha rendes motoros felszerelést veszel, mert nagyon csúnyán néznél ki egy esés után... Mocisruhát is veszel? Az is hasznos...
Használt mocit veszel, vagy már egy újra sikerült összespórolnod?
Héé..gradU, teh onnan tudod, hogy szóltak a médiának, ha szóltak a médiának?
(Tudom értelmes, de a lényeg kivehető)
De csak azért mert az nem bírná el :D
Azt szoktam, csak most nem is volt hozzá kedvem igazán...lefekeüdtem egy pár percre, a többi meg jött magától:)
25 perc? Ma nem voltál nagyon kitartó, ez nem volt maratoni... ;)
Lehet tekerés közben is nézni a tévét. Nincs is jobb annál. :)
Ez jó kérdés...általában ilyenkor iszok valami enegrgiaitalt, (no ingyen reklám) de most mindenen spórolok a mocira:))
A felszerelés sem 5 Ft...normális sisakot akarok, tudom az nem illik egy Chopeprhez, de ha a seggedről pótolják az arcodhoz a bőrt, mert a fele az aszfalton van, az sem illik oda...Erről eszembe jutott az anyóspuszis vicc, biztos ismeritek:)
Ilyeneket ne kérdezz!
Az ilyen kérdéseket megérzi Marci, mindjárt idejön és kiszámolja... a zuhanás sebessége, az esés szöge szorozva a nemtom mivel meg az izé...:)
Képzeld el, milyen talaj kell ahhoz, hogy egy Hummer alatt ne szakadjon be, amikor ledobják... ;))) Nagyot üthet...
Én sem szoktam nézni, azért kérdeztem, hogy mikor, mert a napot sem tudom :(
Ennek utána kell nézni...
Úgyértem a következő Csaó Darwinban:)
Asszem péntek..nemtudom, ne mszoktam nézni..csak a Fradisták-utések-et, meg a bírósat láttam, de ezt most meg kellesz néznem:) (Kár, hogy megbeszélt) :(
,,vagy nicket váltott :)"
És lehet, hogy még köztük van!!!
Mint egy horrorfilmben!:))
Igazából csak 25 perc volt, aztán meg leültem meccset nézni:)