De csak azért mert az nem bírná el :D
Azt szoktam, csak most nem is volt hozzá kedvem igazán...lefekeüdtem egy pár percre, a többi meg jött magától:)
25 perc? Ma nem voltál nagyon kitartó, ez nem volt maratoni... ;)
Lehet tekerés közben is nézni a tévét. Nincs is jobb annál. :)
Ez jó kérdés...általában ilyenkor iszok valami enegrgiaitalt, (no ingyen reklám) de most mindenen spórolok a mocira:))
A felszerelés sem 5 Ft...normális sisakot akarok, tudom az nem illik egy Chopeprhez, de ha a seggedről pótolják az arcodhoz a bőrt, mert a fele az aszfalton van, az sem illik oda...Erről eszembe jutott az anyóspuszis vicc, biztos ismeritek:)
Ilyeneket ne kérdezz!
Az ilyen kérdéseket megérzi Marci, mindjárt idejön és kiszámolja... a zuhanás sebessége, az esés szöge szorozva a nemtom mivel meg az izé...:)
Képzeld el, milyen talaj kell ahhoz, hogy egy Hummer alatt ne szakadjon be, amikor ledobják... ;))) Nagyot üthet...
Én sem szoktam nézni, azért kérdeztem, hogy mikor, mert a napot sem tudom :(
Ennek utána kell nézni...
Úgyértem a következő Csaó Darwinban:)
Asszem péntek..nemtudom, ne mszoktam nézni..csak a Fradisták-utések-et, meg a bírósat láttam, de ezt most meg kellesz néznem:) (Kár, hogy megbeszélt) :(
,,vagy nicket váltott :)"
És lehet, hogy még köztük van!!!
Mint egy horrorfilmben!:))
Igazából csak 25 perc volt, aztán meg leültem meccset nézni:)
Én azt vettem észre, hogy a számítógépnek is nagyon álmosító hangja van, ha az ember éppen nem azzal csinál valamit. Én a számítógépnél tanultam és azt vettem észre, hogy a ventilátor hangjától egyre bódultabb állapotba kerülök...
Örülök, hogy visszajöttél! :)
Most lesz a jobbkezesek-balkezesek!:)
Visszajöttem!:)
Na...MotoGP és F1 se kell a délutáni szundihoz:))
De utálom ezt az érzést...ilyenkor fáradt vagyok, és most még a hátamat is elfeküdtem:(