Lehet :D
Most, hogy mondod... Akkor nem véletlenül egy (műanyag)pisztoly a kedvenc rágnivaló játéka :)
Ja..értem...Az eurót meg a hasonló jeleket sem engedi ha jóltudom...
Mind1, István ennivaló ember lehetett:)
Azért elég brutál maffia dolgok vannak ott nálatok...(Maradjon köztünk ,de szerintem Kuki a Keresztapa) :)
semmi... Ápr. 1.jére egész nap cirill betűs írásokat akartam betenni, de nem engedi:((
Nem fogod elhinni, de én is arra gondoltam, hogy kajálás közben róla beszélgetnek!! :DDD Hihetetlen, ennyire egyre gondolni! :)
Amúgy a "szalámi embert" Koronczinak hívták. Asszem István volt.
7óra 1kor írtam azt a hsz-t.
Jaja...és miközben falatoznak, megkérdezik, hogy hol van a Zoli? Azok meg azt mondják, hogy Nemtom ,de ennivaló ember volt...:)
Juuujj. :)
Csak elképzeltem ahogy megkérdezik valami ismerősüktől, hogy nem-e kell neki olcsó háziszalámi :D
Köszi... majdnem viszont láttam a reggeli szalámis zsemlémet:)
Tegnap (szerintem) senkit :DD
Amúgy az jutott eszembe a múltkori eset kapcsán, hogy jobb hogy elrejtették a "cuccot" nejlonzacsikban, mert akár szalámit is csinálhattak volna belőle... (A többi a fantáziádra van bízva) :P
:DD
Hát..akkor...Mizu? Kit daráltak be tegnap?;)
Leginkább akkor sikerült dumálást beindítanom amikor a gyilkosságokról volt szó :S
:))
Hát igen..de a téma akkor jó, ha úgy jön magától...itt meg nemigen van valami:)
Dobj fel egy témát, és hátha beindul a duma;)
Marci-Marci? :DDDD
Csak mi vagyunk képesek ilyen fórum haldoklást csinálni?
Kellene valami téma és akkor beszélgethetnénk akár értelmes dolgokról is... :S
Ha csak két ember van itt, pang a fórum?
Hát ha ez a kettő vagy Harimata-gradU, vagy Rettenet-gradU..Vagy Marci-Marci, akkor tuti nem pang:)
Emlékszem néhány dologra. :)
De tényleg csak néhányra.