az ilyen emberkenk ilyenkor csak azt tudom mondanihogy Így Jártál persze miután halálközeli állapotba röhögtem magam ,de utánna megkérdem komoly-e a baj(ezen azt értem érzi -e a lábát vagy nincsen-e eltörve) viszont Draghad beszólása valami észbontó
Szerintem nem komoly a baj a gyereknél. Ugyanis ha elszáll a sípcsontja, akkor térdből nem mozdította volna meg a lábát, mert nem tudta volna a fájdalomtól. Meg a haverok tuti ismerik annyira, hogy hallják-érzik, ha tényleg bajban van a gyerek. Akkor meg legalábbis megijedtek volna, jobb esetben akár együttéreznek-segítenek.
Osonka ajánlom szemüveg vakegereknek meg észt vagy inkább osonj el inne te kretén Suval eggyüt mer neked az IQd 2 neki meg nincs
u.i. az o haverjai segitsegert mentek ( ezt mar elottem elmondtak paran, nem ertem te miert nem fogod fel:)
Osonka, miert josz allandoan a "Büdös buz.i f.aszkalap G.ecó ún.barátai meg hagyták ott szenvedni,ha bajban vagy és ,,haverjaid" elszaldnak." ( te irtad, en csak osszeszedtem ) temaval? Csak nem veled is tortent egy ilyesmi baleset? :P " Szerintem ennek nem csak eltörött a lába hanem meg is bénult!:( " ( ezt is te irtad..:) ) Neked is lebenult a labad? :D
Hagyjátok Osonkát. Neki csak szeretetre van szüksége. No , meg szakértők segítségére... :P
Osonka... tényleg kissé túlzásba viszed. A lába szinte tutira eltört. a sípcsont az egyik legvédtelenebb csont, és könnyen sérül. A barátai pedig segítségért rohantak, nem sza.rban hagyták. Szóval Osonka. Előbb kéretik gondolkodni, aztán okoskodni, különben el lehet innen osonni :)
én kretén???Szerintem próbáljátok ezt ki és akkor meglátjátok milyen érzés lehet ha bajban vagy és ,,haverjaid" elszaldnak.Nincs komoly baja?Azt nem hiszem.Mit értessz komoly bajnak?Intenzívosztályt?Akkor télleg nincs komoly baja!
Én is beszállok :D Osonka te egy kibaxott kreten @sshe@d vagy
egyetertek SOADforever-l, Osonka te telleg egy b@zinagy kreten vagy...
hát ez naon naon naon röhejes:P:P:P:P sztem az a természetes h ha ilyen helyzetebn röhögnek a haverok mert szerintem tudhatták h nincs komoly baja ...ja és Osonka---->te mekkora nagy hül.yegyerek lehecc
Van egy olyan sejtésem,hogy a sípcsontja tutkó tört.Vagy legalábbis repedt,mert az a fém karika igen masszívnak tűnt!
viszont ha páro lábbal ugrik bele, amilyen girhes átesett volna rajta:)
hát persz, meg rögtön amputálni kell neki mi? egyébként meg szerintem elrohantak szólni az anyjának. inkább a videós volt a nyomi
Büdös buz.i f.aszkalap G.ecó ún.barátai meg hagyták ott szenvedni.Dögöljenek meg!!!!!!!!!!!!Szasza4:Szerintem ennek nem csak eltörött a lába hanem meg is bénult!:(
Összesen: