ha nem küldözgetnek naponta 10 hasonlót a haverok talán megijedek
Jaj ez durva valami Skywalker Zombi jött elö és sikitott biztos ráléptek a farkára:D Jaj de azé megijettem kicsit mert jó minöségü a Fülhallgatóm:D
nekem be sem jön, ne mhogy megijedjek
húúúúú........én le voltam foglalva hogy ez egy játék..... kattintgattam meg minde és nagyon megijedtem... szó szerint kiugrottam a székből
ez tök jó!!...olyan trén néz ki az a valami hogy má jó!!nekem nagyon bejön!!!:))))))
áhh.. végre behozta.. nagy huesé.. megprobálok beküldeni egy jobbat :D
nekem el se inditsa, vagy micsoda, fekete képenyő azt annyi, amugy Gabe: Egyetértek, meg a teletabik homokosak is, csak hogy egy mondatot idézzek: "Nagy ölelés!!!" xD xD
hú de megijedtem... Ennél már csak a teletabik ijesztőbbek
Húú... én tényleg nagyon ijedtem!!! Főleg, amikor már a hangszórót is bekapcsoltam! :-(
Nem volt bekapcsolva ahangszóróm :D Szóval nem durrant valami nagyot. Alulra oda va írva, hogy "juss ki a félelmetes szobából! De eddig még nem sikerült senkinek." - hát nem csoda. Szétröhögték magukat oszt jóvan.
Enkeli! Mit gondolsz miért került fel??? ;) :)
Virág :D Szívatni akartam egy kicsit a társaságot, bevallom. Mindenki megszokta már hogy mindig kijutóst küldök, elképzeltem, ahogy nagy bőszen kattintgat mindenki, aztán nagy bőszen rohan gatyát cserélni.
Enkeli ezt bizonyára csak egy kis pihentetőnek szánta azoknak, akik, már teljesen elvesztek ezekben a kijutós játékokban. :)
olyan sokára jött be az ijesztő pasi,hogy meguntam a várakozást,és közben legörgettem az oldalt az aljára nézelődni............így lemaradtam a lényegről:)....azt hittem,egy jót játszom majd,s közben csak ennyi!
szerintem az a lényege, hogy jól megijedj. Én nem ijedtem meg...
hát mást nagyon nem tudsz csinálni
Ennek az a lényege, hogy bejön egy Quasimodo a képbe és vége, vagy elbaltáztam valamit?
Összesen: