ledöbbentem. nagyon türelmes emberek!
Ezt gép nélkül megcsinálni!!!!!!!!!!!!!!!!én 10. próbálkozásnál abbahagytam volna!!!!!!!!!és ezt így kitalálni sem kis munka!!!!!!:D
Nagyon jóóó!!!Én már a 601. próbálkozásnál tiszta ideg lettem volna:), de a japán mérnökök már nemegyszer bizonyítottak:), ja és az AdobePS szintű gagyizókkal nem kell foglalkozni
Ez király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
attol még igazi...arra nem gondoltál,hogy tényleg megcsinálták,csak néhol kicsit rásegítettek?(pl: kerekek stb.)
meg ha IGAZ IS LENNE! akkor most ezen mi a nagy mérnöki teljesítmény? ba.szd, te hülye vagy! A mérnököknek egy ilyet összehozni max. 23.-jára sikerülne. ááh. anyád!
áá méág hogy semmi trükk.. elmentek a piiicsába, néhány helyen egyértelműen látszik, hogy nem valós fizikai megmozdulások vannak. pl kerekek az emelkedőnél, ablak leeresztése stb.
tényleg megcsinálták,vhol olvastam ,hogy rengeteget probálkoztak,mire összejött(nem emlékszem pontosan hányadszorra) mindenesetre nagyon jó
van olyan esőérzékelő, ami hogyha esik a szélvédőre az esső, akkor autómatikusan beindul, és a gyorsaságát is állítja. nekem is ilyen kocsim van
egyedül az volt furcs, hog yaz ablaktörlő attól indult be hogy vizet spricceltek a szélvédőre. Ez tényleg így működik, vagy nem láttam valami más ezközt ami beindította?
Burdinhho a gumik nem fordultak át teljesen ezért így meg tudnak mozdulni ha van bennük súly
Hát ebben tényleg benn van egy csomó extra, melyet az egész reklámon keresztül bemutatnak ebben tényleg jó a reklám, nem csak a fillinget adja el...
áhh!! a gumik nem tudnának csak igy felfele gurulni
Nagy szívás lett volna ha mire végre sikerül ezt megcsinálni pont akkor merült volna le a kamera akksija :D
shelby.. csak aza baj, hogy az accordot nem 1000 lóerősre tervezték...:D Ügyesek..
Mire ezt megcsinálták....Hosszú,hosszú és hosszú ideőbe tellett
inkább csináltattam volna 300 000 dolcsiból a Year one al vagy a 310 motoringgal egy olyan accordot ami 1000 lóerős a többi lóvét meg elköltöttem volna valami más reklámra. persze a kocsit megtartottam volna:D
Most látom, hogy oda is van írva alá külön a kerekek megoldása... A legjobb sztem a lépegető ablaktörlő :D
Összesen: