... persze vannak olyan nők is akik tudnak vezetni(pl az asszony is jól vezet), de vannak olyan típushibák amire csak a nők képesek(meg olyanok is amire csak az öregurak). egyébként én elsősorban az "újsuzukim van, bátor vagyok" és a "lecseréltem a trabantot a nyugdíjból egy nagyobra, de nem találom a két végét" típusú sofőrökre vagyok alergiás(meg ezek keresztezésére:) atiat: sötét vagy
most nem azért, de a hétvégén legalább 3 autó szerencsétlenkedett előttem és mind1ikben nő volt a söfőr. nem szoktam idegeskedni vezetés közben, de azért már örültem, hogy hazaértem. nem elég, hogy a megengedett sebesség alatt csösszögtek, mert azt még elnézi az ember, de hogy mind1ik csak pumpálva tudott vezetni, az már azért túlzás. és lehet, hogy ő rohadt biztonságosan haladtak a maguk tempójában, de vagy 5 másik autóst kergettek az őrületbe a lehetetlen technikájukkal....
Shelbycobra te tényleg ennyire gyökér vagy???
ohh bocsánat,bénára gondoltam,de nagyon nehéz lehet rájönni...
shelbycobra:azért ne szidd ennyira a női vezetőket,én láttam jópár nagyképű pasit,szuper autóval,akik elég bénán vezettek,szóval mindkét nemben vannak igen béne "egyedek",sőt azt is tegyük hozzá a h a férfiaknál a bátorság sokszor több mint a tudás...
a sajátjánál 5-15 ször nagyobb értékű autókat huz meg a parkolóban. A nők azért vezetnek biztonságosabban mert megszokzták a stabil 50 et, autópályán a 90 et. mert a többség annyival megy. Aztán a legdurvább kanyarban nekiállnak előzni és ha jön szembe valami akkor nem fékeznek hanem a szemük elé tartják a kezüket és visítanak.
és több férfi van aki nem tud parkolni mint nő.---álmodj csak tovább. azért vannak európában mindenhol női parkolók igaz? fél méterrel szélesebb mindkét oldalon hogy a nők be tudjanak állni. Lada Samarás anyuka hátul a gyerekülésbe szíjazott kölökkel veszélyesebb mint akámilyen ámokfutó mert 1 percenként hárahajol hogy él e még a gyerek. Félig elnyomott sajtos tejfölös lánhgossal a szájában az anyuka
Na ezt jól megfogalmaztam bocsi szóval a nők biztonságosabban vezetnek mint a férfiak. :)))
shelbycobra: ha jól megfigyelted a videot akkor nem nő volt hanem férfi. Amúgy elárulom neked hogy a nők sokkal biztonságosabban vezetnek mint a nők és több férfi van aki nem tud parkolni mint nő. :))) Szerintem ilyet meg az vesz aki amúgy sem tud vezetni de akkor minek ül autóba?
sztem is tök jó hogy van ien, engem érdkelnek is az ien dolgok, de most ebben mi a poén? asszittem legalább megnyomja az előtte vagy a mögötte állót vagy vmi :(
nem rossz. a csajoknak jól jön:D drasztikusan csökkenne a férfiak ősz hajszálainak száma ha a nők ilyenne3l mennének bevásárolni:D nekem csak az a pipa nem tetszett avégén, és ha nem sikerül beállni és sz.rrátöri a másik kocsit akkor kiirja hogy X ?
Összesen: