Su sötét vagy de itt sajnos igazad van egyébként ha azt írod atiat:sötét vagy az azt jelenti atiat azt írta sötét vagy na ez is a te szintedet jellemzi
Szerintem, folytassuk ezt a vitát, majd valamikor az este folyamán a fórumban. :)
Már megbocsáss, de éppen ti voltatok, akik alantasabb embernek álítottátok be azokat, akik kritikával merték illetni ezeket az alkotásokat. azt sem értem, hogy számodra miért sértő, hogy részleteztem azt a világképet, amit ti helyesnek véltetek. mellesleg nem a hasznos és jó dolgokról, hanem a művészi értékekről írtam. a mondandóm vége pedig "k okáért." lett volna, de nem találtam szükségesnek újra beírni.
....mint amilyennek Te hiszed magad, az még érthetetlenebb számomra.
Su-nak! A szöveged vége lemaradt, de ne is strapáld magad. Vedd úgy, hogy kiselőadásod megtapsolta a nagyérdemű. :) Az általad felsorolt dolgoknak is meg van a maguk szépsége és ha nem lenne aki elkészítse, bizony kényelmetlenné, nehézkessé válna az élet. Továbbá, ez egy vicclap, ahol humoros, morbid, meghökkentő és egyéb dolgok kapnak teret. Sokak szórakozására, sokak mérgelődésére, - bár ezt az utóbbit sosem fogom megérteni - de azt, hogy akinek tetszik, az miért alantasabb ember, mint amil
annak azért örülök, hogy ilyen sokan vagytok, akik a zenében, festészetben, péksütemény készítésben, de még a csatornatisztításban is kizárólag magas művészi értéket láttok. mert ugye amit nem tudtok elkészíteni, az már magas szinvonalú produktum számotokra(mint például egy wc kefe, vagy egy befőttesgumi). meg annak is, hogy egy technológiai fantáziavilágban nem léteznek szabályok, nincs fizika és hogy az alkotók elképzelése szerinte a jövőben is teret fog hódítani az RS232-es csatlakozó példána
én erre azt tudom mondani h aki aztmondja h ez igénytelen sz.ar tucatmű, akkor ezekszerint könnyű egy ilyen képet megcsinálni, szal az próbálkozzon meg egy ilyen igénytelen sz.art csinálni, ha a közelébe tud érni akkor térdre borulok előtte :D
Lehet, hogy a monitorom rossz, de egy-kettő szerintem sem sikerült túl jóra. Mondom én, aki nem egy nagy ps-zseni... Mr. Bean-nél kiakadtam. De egyébként ötletes, csak túl sok, egymás után, ugyanarra a kaptafára... a végén már nagyon uncsi volt. Persze nem kell mindet átbogarászi.
Milyen unalmas is lenne a világ, ha mindenkinek, minden egyformán tetszene. :) De, hogy igénytelen lenne, azt csak akkor merném ilyen nagy mellénnyel állítani, ha mindezek mellett, be tudnám mutatni a saját, igényesen elkészített művemet. Ezeket a képeket nem, de a tied, tuti nagyítóval vizsgálnám át. :) De továbbra is állítom, itt a fantázia a lényeg és nem az, hogy hibákat keressünk. Mivel kitaláció az egész, nem nehéz *nem oda valót találni*, hiszen a valóságban, semmi sem odavaló. :)
egy csomó munkával alkotott igénytelenség az egész. szerintem nincs köztük 2 olyan, amiben ne lehetne valami nem oda valót találni. és igen, szerintem is tucatművek.
Végre egy normális hsz Kolo-Kolo. :) Én csak csodálni tudom a fantáziáját és ahogy kezeli a PS-t, ezeknek a képeknek az alkotója. És ezek után, tuti akad majd olyan valaki, aki egyből rávágja,hogy ő is bármikor csinál ilyent, mert nem ez lenne az első, hasonló megnyilvánulás, de az bizonyítsa is be. :) Sanyi biztos szívesen közzétenné. ;) :)
Azt én is lesz.rom, de akkor is uncsi, hiába zsír.
PS ide vagy oda sztem ezek nagy része tök igényesen van megcsinálva és ez nekem teccik...Lesz"rom h PS...
Én vagyok az első! A linkről meg az a véleményem, hogy ebből 12 egy tucat.
Összesen: