érdekesek ezek a hangok :) a vihar meg a bálna a legjobb
jah mind coool! hátborzongató............... komolyan felállt a szőr a hátamon amikor halottam a többitől is (dinoszaurusz,vihar,stb.) az űrhangoktól meg végképp nagy teljesítmény ------> grat aki(K) csinálták! nagy kira
Nagyon jó! Mind! A dínók, a viharok, az űr.... Szuper! Sirály!
Nagyon jó! Mind! A dínók, a viharok, az űr.... Szuper! Sirály!
Egyszer hallotam élőben bálnahangot... nagyon különleges volt. A koponyámban zengett az egész, a felét nem is lehetett hallani emberi füllel.
Enkeli, ez szép és jó, de légyszi, írj egy walktrought-ot :)
Nem igaz, mert az Apatosaurus fejnélkülit jelent, mert egymástól függetlenül találták meg a két első Bronto csontvázát, csak az egyiknek hiányzott a feje, azért lett Apatosaurus. :-D Tökmindegy *legyint* Lényeg, hogy nincs. Kissé nagy lenne.
Enkeli! Brontosaurus nem létezet, a helyes név az Apatosaurus
Ha léteznének a dinók, és pl. infra-, meg ultrahangot adnának ki, egyszerűbb lenne az élet. Csak rákötöm a mikrót a brontóra, és a Triceratopson át jön be a UPC.
artillery, W.B. felett is elszállt az idő. :D
ezt jó tudni Enkeli, már kérdeztem volna WB-től, hogy hol hallott hosszúnyakút
Enkeli! már megteték, és úgy tudjuk ezt. PL: a Parasaulpohusnak olyan hangja van (volt) amit elsem lehet kébzelni nem természetes de az volt.
Ha vicces lenne, nem a tudománynál szerepelne... A dinóhangokat a koponyafelépítés alapján tudják (nagyjából) rekonstruálni.
Nem tudom a dínóknál mik azok a korszakok de az elég gagyi. Különben a bálnák hangja hasonlít majdnem a Sauropodák (husszú nyaku dínók) hangjához.
Viccesnek nem mondanám, de érdekességnek jó.
Összesen: