reméltem,hogy egy rohadt nagy ijesztő arc üvöltve megijeszt a végén.... csalódnom kellett.... úgyhogy legyen inkább boldog karácsonyotok:P
szerintem nem is korai és boldog karácsonyt az ittlévőknek :) és azoknak is akik nincsenek itt BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon aranyos!Neked is boldog karácsonyt Virág!
Virag,tok tetszik,ari! neked is Boldog Karacsony!:)
Azért írtam hülyeségeket, mert amikor megnyitottam egy rollerező mikulás jött be amit irányíthattam, de a vetítést nem tudtam megnyitni:)
Ez nagyon szép Hát igen...ezek az álomkarácsonyi képek...
hoppá...nekem más jött be..mind1, mostmár jó..na lássuk
ftcsrac! Köszönöm...de mit csinálsz a micsodával?? :-o
Neked is boldog karácsonyt!!! Szerintem jó..csak egy kis idiótaság kell hozzá... Én most a rollerező mikulással ugratom át a korlátot a lépcsőn:D
dödi! Megelőztél...igen. :) Köszi szépen azért már most!
Szerintem a jókívánság bárhova beleillik, még a vicclapba is. Én ezt inkább figyelmességnek nevezném, az idelátogatók felé. Ja és nem haragszom, de ott van bene az a szó, hogy "készülődés". :) Meg aztán, ismerve mennyi anyagot kap Sanyi, nem is gondoltam, hogy már fel fog kerülni. Viszont, ettől független, Neked is Boldog Karácsonyt...már most! :P Én (és asszem nem csak én) már lázas készülődésben vagyok...már ami a vásárlást illeti. :)
Virág csak kedveskedni akart..neked is boldog karácsonyt Virág!!! (bár 1 kicsit tényleg korán volt) :) beleszámítottad a felkerülési időt is..mi? :)
szép szép M.V. jojo csak még nincs ittaz ideje meg szerintem nem ide illö de ne hari me nem rosz!
Összesen: