Kapott tőlem is egy 5-öst! Bár némelyik képre 1-est adtam volna! Apropó,nem lehet ezt képenként osztályozni?
Szerintem nagyon jó képek. Akárki is küldte be, sok köztük az elgondolkodtató, művészi, vicces. Nekem nagyon tetszik.
ez a macis nem kulonosebben figyelemfelkelto...de van utana par nagyon szep(24,25)
de nem a Poén képek Oroszországból szöveget fűztem hozzá...és nem a 21. hanem a 20. képet...úgylátszi keljátszottak vele a szerkesztők:))
MEGVAN!!!!!!..ezt kb 3 órája küldtem be azért, mert a 20. kép a Google Maps-ből van és a Google Maps-et nemrég küldtem be (fel is tették) és meg akartam tudni hogy van-e olyan aki ezt megtudja találni rajt..asszem ezért...
megláttam a képet le is szavaztam mert bénának látszik..de ha az én nevemmel va nfent hát akkro az más helyzet:)
vagy mégis én küldtem be??..de nem ezze la képpel...és nem ezzel a szöveggel..vagy átírták volna??
esküszöm ezt nem én küldtem be..küldtem már be innen képet de nem ezt...és nem ilyen szöveget hozzá..V.P..jó az oldal tudom..de ezt nem én tettem fel..
Na ezért pontoztam maximumra. :-) Már ismerem a lapot, asszem, már küldtem is fel egyszer innen valamit. :-) De lehet, hogy V.P volt a "tudnak azért ezek az oroszok" címmel, egy animált sárkányfej volt. Az is innen van.
ftcsrac ! Még nem is volt időm megnézni, de kaptál egy 5-öst. :-) Miért, hát mert csak! :-P
nem rossz..orosz vicclap...bár sztem siikerült pont a legsemmitmondóbb képet kirakni a főoldalra, de sebaj
Összesen: