és a 68 liter üzemanyagot 1 azaz egy óra alatt szívja magába. a motor tankja kábé fele tehát fél órát mész vele. azt jelenti hogy stabil 400kmph nál az 200 km, a fogyasztás legyen akkor úgy 17 liter százon. egy 2literes zsigulinak is becsületére válna.
szombaton láttam talán a discoveryn naon komolyságos 33 mila
szerintem egy rakás sz @ r, semmi köze nincs a motorokhoz... akinek tetszik az vigye, de én egy harley-t jobban elfogadnék...:D
Annak az elméleti végsebessége 640 km/h,de képtelenség olyan sebességen rajtamaradni....
Wotan! Az pont Jay Leno mocija volt és ez is az. Aki vezeti az Jay Leno( valszeg) az amerikai Fábry Sándor... 320 lóerős helikopterhajtóműve van és a végsebessége valamivel 400 felett van. A leggyorsabb motor mégsem ez mert a Dodge épített egy 500 lóerős Viper motoros gépet tomahawk néven. Na azt érdemes megnézni....
ez a video elég sz.ar a motorrol, de amugy ez egy nagyon jo gép. érdemes rákeresnetek google-ben, és discoveryn láttam róla egy memutatot és valami sugárhajtomű van a hátuljában, volt rola egy felvétel rész hogy megolvadt egy kocsi első lökhárítója ami közel ment hozzá :P szal nagyon komoly... :D
az a szép, h nemcsak eszébe jutott valakinek, hanem "sorozatban" is gyártottak egy sugárhajtóművel szerelt motort =P
Összesen: